17 mai 2024
Tinerii PMP Dâmboviţa, ÎMPOTRIVA “accizei baronilor USL”

Tinerii PMP Dâmboviţa, ÎMPOTRIVA “accizei baronilor USL”

“Organizatia de Tineret a Partidului Miscarea Populara Dambovita ia atitudine impotriva “accizei baronilor USL ”

Guvernul Ponta a mai pregatit romanilor o noua “surpriza”…asa pentru ca vin sarbatorile si s-a gandit sa ne faca un “cadou”…un cadou numit ACCIZA LA BENZINA.

Impreuna cu prietenul sau Antonescu, sustin sus si tare ca majorarea accizelor nu va guverna cresteri de preturi care sa depaseasca suplimentarile convenite pentru salariile bugetarilor, salariul minim sau indexarea pensiilor si ca, romanii nu vor da pe mere ce iau pe pere.

Este usor sa vorbesti cand ai un salariu mai mult decat decent si cand ai avut grija sa strangi fonduri la saltea din care pottrai linistiti si copiii si nepotii…Dar oare omul de rand cu un salariu de 800 ron mai poate sa suporte o noua impovarare a acestui guvern?

Raspunsul nostru, al tinerilor PMP, este categoric NU! Consideram ca aceste scumpiri vor fi urmate de alte si alte majorari, inclusiv si majorarea costurilor de transport.

Mai marele “actor” Victor Ponta sustine ca banii proveniti din majorarea preturilor la combustibil nu vor intra in buzunarele nimanui, ci vor fi folositi pentru imbunatatirea infrastructurii tarii.

Cum putem noi, romanii, sa mai credem spusele acestui om atata timp cat pana in acest moment a facut doar promisiuni si de fiecare data cand a avut ocazia ne-a lovit “sub centura” cu introducerea unor noi taxe?

Speram din tot sfletul ca pentru binele tuturor, parlamentarii, considerati vocea oamenilor in teritoriu, sa nu aprobe aceasta acciza la benzina care ar ingreuna si mai mult traiul nostru.

Romani, treziti-va la realitate si haideti sa multumim inca o data acestui “minunat” guvern pentru relansarea economiei acestei tari!”, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre de TPMP Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial