4 mai 2024
Găeşti – Deputatul Vladu: “Asistăm la un moment dramatic!”

Găeşti – Deputatul Vladu: “Asistăm la un moment dramatic!”

Cabinet Parlamentar Iulian Vladu

Comunicat de presă

Asistăm la un moment dramatic pentru democraţia din România, când o alianţă aflată la putere încearcă, prin mijloace totalitare, să confişte instituţiile esenţiale ale statului de drept. Modul grosolan în care se încalcă legea, abuzurile de putere, precum şi acţiunile care subminează legile statului român sunt menite să intimideze, să agreseze şi, în definitiv, să pună România într-o lumină proastă în faţa partenerilor internaţionali. Ce se întâmplă, în fapt, în urma acţiunilor USL? Devenim un mediu instabil pentru investitorii străini, ratingul de ţară scade continuu, euro creşte şi sărăcia se accentuează în fiecare familie din România.

Care este scopul final al USL? Să pună mâna pe justiţie şi să să-i facă scăpaţi pe toţi infractorii care s-au adăpostit sub cupola partidelor care compun alianţa. Ca să dau doar un exemplu mai puţin mediatizat, miercuri, 27 iunie, Ponta trece pe şest Monitorul Oficial din subordinea Parlamentului în subordinea Guvernului şi a doua zi publică de urgenţă demisia lui Dan Voiculescu din Senatul României. În fapt, cu ajutorul lui Ponta, Voiculescu caută un alt paravan, în dispreţ total faţă de justiţie.Hotarârea Senatului prin care se constată încetarea calităţii de senator a lui Dan Voiculescu este unul dintre primele acte oficiale apărute joi, 28 iunie, în Monitorul Oficial, la câteva ore după ce Guvernul Ponta anunţase că va trece instituţia în subordinea sa. Vineri, 29 iunie, Voiculescu avea termen la Înalta Curte în procesul în care este acuzat de privatizarea frauduloasă a Institutului de Cercetări Alimentare. Reînceperea judecării la o altă instanţa, plus un eventual recurs ulterior fac posibilă prescrierea faptelor, în timp ce Înalta Curte ajunsese într-un stadiu avansat, pronunţarea fiind posibilă la un termen apropiat. Tocmai de aceea trebuia eliminate toate riscurile cu toate mijloacele legale sau nelegale. Oare USL a fost conceput la GRIVCO special pentru acest moment? Al apărării lui Felix şi a celorlalţi rechini pentru protejarea averilor şi libertăţii lor şi a lanţului lor de iubire?

O altă informaţie extrem de gravă, pe care dâmboviţenii trebuie să o cunoască, este că USL lucrează acum la un alt mare proiect, şi anume suspendarea mandatelor primarilor PDL, ca să nu îi încurce în alegerile din toamnă.

Toate aceste elemente compun imaginea unui stat care nu are nimic în comun cu valorile democraţiei şi ale Uniunii Europene, ale unui stat care se îndreaptă vertiginos spre dictatură şi totalitarism, în dispreţul tuturor celor care au murit în 1989 pentru libertate.

Deputat PDL Colegiul 8, Iulian Vladu

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial