27 aprilie 2024
Ţuţuianu: Protestul PDL Dâmboviţa, UN FIASCO!

Ţuţuianu: Protestul PDL Dâmboviţa, UN FIASCO!

“Am luat act de faptul ca, seara trecuta, un grup de 30 – 40 de persoane, curajosi reprezentanti a ceea ce a mai rămas din PDL Dambovita, a organizat un miting de protest in fata Prefecturii, transpunand in practica decizia luată la nivel central.

Mai întâi de toate, e de bun simt sa remarcam efortul de a se prezenta „la munca” după lasarea intunericului.

Ca protestul programat este un fiasco, rezulta din numarul de manifestanti.

Nu stim daca de rusine pentru dezastrul patronat in anii cat au fost la guvernare sau, pur si simplu, pentru ca doar atatia mai sunt prin judet.

Ambele argumente ar putea fi valabile, cu un semn de intrebare in dreptul rusinii membrilor PDL. Pentru ca, daca le-ar fi fost rusine, domnii Vladu si Florin Popescu ar fi stat cu capul sub plapuma 4-5 ani, ca minima reparatie morala in dreptul celor pe care i-au mintit, furat si dispretuit.

Trebuie sa fii lipsit de rusine sa cauti astazi un motiv de cearta politica, in condițiile in care primarul pe care l-ai sustinut a lăsat in ger 11000 de elevi, 700 de cadre didactice si peste 2000 de apartamente in care locuiesc cei mai saraci targovisteni.

Trebuie sa fii lipsit de rusine sa protestezi pur si simplu, cand știe o Românie intreaga ce jaf ai patronat si ce mizerie ai lasat in spate. Trebuie sa fii lipsit de rusine sa protestezi, in condițiile in care priceputul guvern Boc nu a prezentat niciodata un proiect de buget in termenul legal, lasand tara fara proiectie bugetara in fiecare an al guvernării pentru 2-3 luni.

In sfarsit, trebuie sa fii din cale-afara de nerusinat sa protestezi impotriva unui buget care prevede creșterea pensiilor, creșterea salariului minim sau a salariilor profesorilor debutanti si medicilor rezidenti cand marile tale „performante” au însemnat taieri macabre de venituri de la pensionari, bugetari, studenti si, in general, falimentul premeditat al României.

In atare conditii, ce legitimitate pot pretinde 30-40 de nefericiti manipulati de alde Iulică Vladu sau Florin Popescu?!

E retorica la care ne obliga un demers populist jenant, practicat de indivizi fără coloana vertebrala, fara curaj, fără bun simt”, a notat Adrian Ţuţuianu, liderul PSD Dâmboviţa, pe pagina sa de socializare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial