28 martie 2024
20 de ani de la înfiinţarea Universităţii Valahia din Târgovişte!

20 de ani de la înfiinţarea Universităţii Valahia din Târgovişte!

Cu ocazia a 20 de ani de la înfiinţarea Universităţii Valahia Târgovişte, joi, 29 martie 2012, începând cu orele 18.00, la Muzeul de Istorie din Târgovişte, în urma parteneriatului dintre C.N.M. „Curtea Domnească” din Târgovişte, Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Universitata Valahia din Târgovişte, se va susţine un concert instrumental de primăvară, dedicat iubitorilor muzicii clasice, susţinut de elevi şi cadre didactice ai Facultăţii de Ştiinţe şi Arte din Târgovişte, Departamentul Arte. Alături de aceştia, vor concerta şi grupul coral „Appassionato” al Universitaţii Valahia.

În cadrul aceluiaşi eveniment, participanţii vor putea admira şi o expoziţie de fotografie, care va fi găzduită de Muzeul de Istorie, timp de o săptămână şi al cărei vernisaj va avea loc înaintea susţinerii concertului.

La această întâlnire, pe tărâmul artei, va fi prezent Decanul Facultăţii de Ştiinţe şi Arte, Conf. dr. Cristian Mortici, dar şi invitaţi de prestigiu din străinătate.

Acest program artistic , este organizat sub egida a 20 de ani de la înfiinţare a Universităţii Valahia din Târgovişte, proiect ce se va derula în intervalul martie – iunie 2012.

Intrarea la ambele manifestări este liberă.

Biroul Relaţii Publice al C.N.M. “Curtea Domnească” Târgovişte

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial