4 mai 2024
171 de şoferi dâmboviţeni, TRAŞI PE DREAPTA!

171 de şoferi dâmboviţeni, TRAŞI PE DREAPTA!

171 de abateri la regimul rutier au fost depistate de poliţişti în cadrul unei acţiunii organizate de Serviciul Rutier Dâmboviţa, pentru combaterea încălcării regimului legal de viteză. Pe principalele artere de circulaţie din judeţ a fost organizată o acţiune, care a vizat combaterea încălcării regimului legal de viteză. La acţiune au participat efective de poliţie rutieră din cadrul Serviciului Rutier şi formaţiunilor de profil Pucioasa, Moreni, Răcari.

În cadrul acţiunii, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 171 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 71 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost reţinute 2 permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză Poliţia Rutieră recomandă respectarea regulilor de circulaţie, viteza excesivă reprezentând una dintre cauzele frecvente de producere a accidentelor rutiere grave.

Din acest motiv, recomandăm conducătorilor auto să adapteze permanent viteza de deplasare la condiţiile de drum, atât pentru siguranţa personală, cât şi pentru siguranţa pasagerilor transportaţi în autovehicul şi a celorlaţi participanţi la trafic.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial