23 aprilie 2024
Dâmboviţa – POTOP de sancţiuni, în weekend!

Dâmboviţa – POTOP de sancţiuni, în weekend!

596 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii dâmboviţeni, în acest week-end, în cadrul unei acţiuni organizate pe raza întregului judeţ

În perioada 31.08-02.09. 2012, efective mărite de ordine publică şi poliţie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa au acţionat pe raza întregului judeţ, în scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă civică în zona barurilor, discotecilor şi a altor unităţi similare şi identificării persoanelor predispuse la comiterea de activităţi infracţionale, în vederea tragerii lor la răspundere penală.

La acţiune au fost angrenaţi 319 poliţişti, care au acţionat pentru îmbunătăţirea unui climat de ordine şi siguranţă publică, combaterea faptelor antisociale, în scopul surprinderii şi descurajării oricăror intenţii infracţionale şi contravenţionale şi pentru identificarea şi tragerea la răspundere a celor care, prin conduita lor, încalcă prevederile legale.

Cu această ocazie au fost aplicate 596 de sancţiuni contravenţionale, din care 124 pentru încălcarea normelor de ordine şi linişte publică, 158 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, valoarea totală a amenzilor însumând 95 000 lei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial