16 aprilie 2024
16 primării din Dâmboviţa, pe LISTA NEAGRĂ a Autorităţii rutiere!

16 primării din Dâmboviţa, pe LISTA NEAGRĂ a Autorităţii rutiere!

Organizarea si efectuarea transporturilor rutiere de persoane in conditii de siguranta si calitate este reglementata de OG nr.27/2011, ordonanta ce stabileste norme comune privind conditiile care trebuie indeplinite pentru exercitarea ocupatiei de operator de transport.

Inspectia si controlul respectarii reglementarilor interne si internationale in domeniul transporturilor rutiere se efectueaza de catre Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier – I.S.C.T.R., conform OG nr.26/2011.

Transportul rutier de persoane se efectueaza in baza licentei comunitare(LTP)/certificatului de transport in cont propriu(CP), numai cu autovehicule la bordul carora exista pe toata durata transportului, o copie conforma a licentei comunitare(CCP)/o copie a certificatului de transport in cont propriu(CCP).

In judetul Dambovita exista un numar de 39 de primarii care sunt autorizate sa efectueze transport de persoane insa un numar de 16 primarii nu detin copii conforme pentru microbuzele aflate in dotare. La data de 21.08.2012 stadiul privind autorizarea microbuzelor scolare se prezinta conform tabelului de mai jos:

Gheorghe NISIPARU

Şef Agenţie

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial