19 aprilie 2024
143 de poliţişti din Dâmboviţa, avansaţi în grad!

143 de poliţişti din Dâmboviţa, avansaţi în grad!

avansFestivitatea de avansare a polițiștilor dâmbovițeni

La sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în prezența invitaților, a avut loc festivitatea de avansare a polițiștilor, activitate înscrisă în calendarul acțiunilor dedicate Zilei Poliției Române.

După intonarea imnului național, comisarul șef de poliție Zepiși Danil, șeful inspectoratului, a deschis ceremonia cu o incursiune în istoria Poliției Române, de la prima atestare documentară și până în prezent.

avans1Festivitatea a continuat cu acordarea gradelor profesionale pentru 143 de polițiști avansați la termen.

Astfel, prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, au fost avansați la termen 42 de ofițeri de poliție, iar prin Dispoziția Inspectorului șef 101 agenți de poliție.

Totodată, pentru merite excepționale în activitatea profesională, un ofițer de poliție a fost avansat în gradul profesional următor, înainte de îndeplinirea stagiului minim.

politistaÎn semn de apreciere pentru rezultatele remarcabile obținute în activitatea profesională și înaltul profesionalism dovedit în îndeplinirea misiunilor încredințate, agentul șef principal de poliție Burlan Emanuela din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a fost felicitată de președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, fiindu-i acordată Medalia Națională ”Pentru merit”, clasa a III-a cu însemn pentru civili.

De asemenea, pentru activitatea derulată și rezultatele obținute, 157 de polițiști și 19 lucrători încadrați ca personal contractual au primit diplome de merit, iar 11 polițiști au fost felicitați.

În încheiere, şeful inspectoratului, comisarul șef de poliție Zepiși Danil, le-a mulţumit invitaţilor pentru gândurile frumoase și aprecierile transmise şi le-a urat tuturor poliţiştilor, în rezervă şi în serviciu, familiilor acestora, precum şi invitaţilor, mulţi ani în domnia legilor şi existenţă sănătoasă, frumoasă şi bogată.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial