26 aprilie 2024
100 de mii de lei, sprijin din partea Asociației COMMUNIO pentru o persoană grav bolnavă

100 de mii de lei, sprijin din partea Asociației COMMUNIO pentru o persoană grav bolnavă

O persoană din cadrul comunității noastre locale, cu nevoi medicale urgente, a fost ajutată de Asociația Centrul Socio-Cultural COMMUNIO, la inițiativa președintelui ei, Pc. Pr. dr. Ionuț Adrian Ghibanu, cu suma de 100.000 lei pentru a putea realiza o intervenție chirugicală, la o clinică din Turcia.

Și acum, ca de altfel și cu alte ocazii, solidarizarea rapidă și generoasă cu semenii noștri aflați în dificultate reprezintă o modalitate de a manifesta ceea ce este mai bun în umanitatea noastră, de a rezolva situații ce nu suportă amânare și, mai mult, de a naște imitație în rândul celor de lângă noi, pentru ca împreună să putem ajuta, susține și rezolva provocări concrete ce apar și ne încearcă existența.

Iubirea față de aproapele este darul cel mai de preț pe care-l putem oferi și care se constituie în acel bine de făcut și de știut ce ne ajută în propriul drum către desăvârșire, contribuie la educația tinerelor generații și face mai suportabilă viața noastră cotidiană aflată adesea sub presiunea istoriei, mai ales acum, când am sărbătorit Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial