19 aprilie 2024
1 – 3! Urban Titu, înfrântă de Inter Clinceni

1 – 3! Urban Titu, înfrântă de Inter Clinceni

urbansUrban Titu a încheiat sub semnul înfrângerii ultimul meci disputat pe „Orăşenesc” în acest sezon. Divizionara C din sudul judeţului nu s-a regăsit nici în penultima etapă a campionatului şi a finalizat printr-un eşec duelul cu Inter Clinceni (1-3).

În disputa cu ilfovenii, jucătorii Urbanului au sperat că pot obţine un rezultat pozitiv, dar totul s-a transformat într-un coşmar. Pe un fond de joc destul de firav, elevii lui Sabin Ciurea s-au văzut rapid coduşi pe tabela de marcaj, în urma reuşitei semnate de Popa, în debutul meciului.

Urbanul a încercat până la pauză să revină în joc şi să restabilească egalitatea, dar de fiecare dată, portarul Iancu a respins cu promptitudine şuturile lui Ivaşcu (32, 35). La începutul actului secund, Titu a avut o nouă şansă de gol, dar execuţia lui Roman, din 10-12 metri, nu a prins cadrul porţii.

Cu 20 de minute înainte de final, adversarul şi-a arătat încă o dată superioritatea, reuşind să dubleze avantajul prin Păun, după ce a transformat fără emoţii lovitura de pedeapsă obţinută de Oşca, la un contact cu Corbu, la marginea careului.

Tresărirea de orgoliu a Urbanului a apărut pe final de joc, când Roman a marcat golul de onoare, după ce a rămas singur cu portarul advers. În schimb, Clinceniul nu s-a lăsat mai prejos şi a mai lovit o dată poarta lui Mişa, prin Budeanu, când s-a remarcat din nou lipsa de marcaj a fundaşilor dâmboviţeni.

După eşecul cu formaţia lui Ţiţi Dumitriu, gruparea de pe „Orăşenesc” a fost nevoită să coboare pe locul 8 în seria C3. Urban Titu va încheia campionatul, printr-o deplasare la Câmpulung Muscel (29 mai), unde se încearcă acumularea tuturor punctelor puse în joc.

Urban Titu – Inter Clinceni 1-3 (0-1)

Marcatori: Roman (82)/ Popa (4), Păun (70 – pen), Budeanu (84).

Titu: Mişa – Corbu, Vlad, Caramalău, Mirescu – Constantinescu (57 Tuţă), Dicu, Sima, Rădescu – Ivaşcu, Roman. Antrenor: Sabin Ciurea

Clinceni: Iancu – Dumitru, Fodor, Bucă (85 Duţă), Oşca – Păun, Popa, Nicolici, M. Gheorghe – F. Ion (58 A. Gheorghe), Budeanu. Antrenor: Dumitru Dumitriu

Stadion „Orăşenesc”. Spectatori: 180.

Au arbitrat: Cristian Vieru (Cisnădie) – Daniel Ciocănea (Sibiu) şi Nicolae Măţăoanu (Bucureşti). Observatori FRF: Mugurel Vădan şi George Bădescu (ambii din Bucureşti).

Cartonaş galben: Bucă (88).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial