Video! Un şofer, de 20 de ani, a făcut dezastru pe şosea. Patru maşini, grav avariate. Totul a fost filmat | TargovisteNEWS

Video! Un şofer, de 20 de ani, a făcut dezastru pe şosea. Patru maşini, grav avariate. Totul a fost filmat

Webp.net-resizeimage (2)Accident în lanț, surprins de camerele de supraveghere, în localitatea Produleşti, din județul Dâmbovița.

Webp.net-resizeimagePatru mașini au fost avariate, iar doi tineri au ajuns la spital după ce un şofer, de 20 de ani, a pierdut controlul volanului, pe drumul judeţean 721.

Webp.net-resizeimage (1)Pe imagini se vede cum șoferul, în vârstă de 20 de ani, care conducea o mașină sport, nu mai reuşeşte să mențină direcția şi pătrunde pe contrasens, unde a izbit în plin două autoturisme parcate, iar ulterior a lovit o a treia mașină parcată și se oprește într-un stâlp de electricitate, pe care l-a pus la pământ.

Webp.net-resizeimage (3)În urma impactului, tânărul, de 20 de ani și pasagera din dreapta sa, tot de 20 de ani, au fost răniți ușor și duși la spital pentru îngrijiri.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.

sursa – Pro TV

Life-Style

Gest de suflet făcut de voluntari pentru o familie sărmană, din Vulcana Băi

COMUNICAT DE PRESĂ De ziua Voluntariatului, acţiune umanitară a pompierilor târgovişteni la o familie din comuna Vulcana Băi Astăzi, 05 decembrie, în urma inițiativei unui voluntar ISU care activează și ca polițist local la Vulcana Băi, pompierii de pe o tură de serviciu de la Detaşamentul Târgovişte s-au mobilizat pentru a ajuta o familie nevoiaşă [...]