Video! Un şofer, de 20 de ani, a făcut dezastru pe şosea. Patru maşini, grav avariate. Totul a fost filmat | TargovisteNEWS

Video! Un şofer, de 20 de ani, a făcut dezastru pe şosea. Patru maşini, grav avariate. Totul a fost filmat

Webp.net-resizeimage (2)Accident în lanț, surprins de camerele de supraveghere, în localitatea Produleşti, din județul Dâmbovița.

Webp.net-resizeimagePatru mașini au fost avariate, iar doi tineri au ajuns la spital după ce un şofer, de 20 de ani, a pierdut controlul volanului, pe drumul judeţean 721.

Webp.net-resizeimage (1)Pe imagini se vede cum șoferul, în vârstă de 20 de ani, care conducea o mașină sport, nu mai reuşeşte să mențină direcția şi pătrunde pe contrasens, unde a izbit în plin două autoturisme parcate, iar ulterior a lovit o a treia mașină parcată și se oprește într-un stâlp de electricitate, pe care l-a pus la pământ.

Webp.net-resizeimage (3)În urma impactului, tânărul, de 20 de ani și pasagera din dreapta sa, tot de 20 de ani, au fost răniți ușor și duși la spital pentru îngrijiri.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.

sursa – Pro TV

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]