26 aprilie 2024

VIDEO! Priseaca – Imaginile surprinse imediat după ce două maşini s-au dat peste cap şi au ajuns în şanţ!

accp2Patru oameni din Dambovita au ajuns cu rani usoare la spital dupa ce masinile in care se aflau s-au rasturnat. Autovehiculele au ajuns in santul de pe marginea drumului dupa ce s-au ciocnit violent.

Politistii spun ca din primele cercetari vinovat ar fi unul dintre soferi in varsta de 31 de ani care s-a angajat intr-o depasire. Dar pentru ca din fata venea un alt automobil, a tras de volan si a lovit autovehiculul care circula regulamentar.

“S-a bagat in depasire, n-a mai avut loc si s-a bagat peste el cu aia rosie, si a dat-o peste cap.” a spus un martor.

Accidentul a avut loc in apropiere de cartierul Priseaca din Targoviste. Martorii spun ca vinovat de cele intamplate ar fi soferul in varsta de 31 de ani. El ar fi vrut sa depaseasca masina din fata, dar cand si-a dat seama ca pe celalalt sens vine un alt autoturism a tras brusc de volan. A lovit automobilul rosu, iar impactul a fost atat de puternic incat ambele autovehicule au fost proiectate in santul de pe marginea drumului.

“I-a taiat calea, a aparut cineva din fata, s-au dat amandoi peste cap…noroc ca n-a murit nimeni… Doamne, fereste.” a povestit un martor.

In scurt timp, la fata locului au ajuns politistii, dar si medicii.

Soferul si cei doi pasageri aflati in masina au scapat ca prin minune, spun martorii. Atat ei, cat si soferul celeilalte masini, au fost transportati la spitalul judetean din Targoviste. Din fericire, spun medicii, sunt in afara pericolului.

Revoltati, localnicii spun ca pe acea portiune de drum soferii ignora limita de viteza.

“Enorm, enorm! …asa murim, nevinovati! Mergi pe drum si intra unul in tine!” a raspuns un localnic, intrebat daca se circula cu viteza in acea zona.

Barbatul in varsta de 31 de ani s-a ales acum cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial