26 aprilie 2024

VIDEO! De ce s-a ajuns la CRIMĂ, noaptea trecută, la Potlogi!

crimap4Crima oribila in localitatea Potlogi, din Dambovita. O femeie de 43 de ani a fost gasita moarta, miercuri dimineata, complet dezbracata, intr-un sant de pe marginea drumului.

Avea pe corp o multime de rani si vanatai. Martorii spun ca au vazut-o ultima oara la barul din sat, de unde a plecat apoi spre casa cu un tanar de 27 de ani. Suspectul este audiat acum de politie.

Reporter: “Regretati?”

Mihaita Stan, suspect:Regret. Imi pare rau.

Reporter: Ai vrut sa o omori?

Mihaita Stan:Nu. N-am vrut.”

Suspectul si victima se cunoasteau de mai multe vreme. Marti au fost vazuti consumand impreuna bauturi alcoolice si plecand impreuna spre casa femeii.

Un trecator i-a descoperit apoi trupul femeii, in sant la ivirea zorilor. Victima era dezbracata si avea pe corp numeroase rani si vanatai.

Deocamdata nu le e clar cum si-a gasit sfarsitul femeia, cert e ca a avut parte de o moarte violenta. Cadavrul a fost dus la medicina legala Targoviste unde se va stabili exact cauza mortii.

Finul victimei:Am auzit ca a fost la bar, a baut acolo, miercuri a fost gasita in sant de un vecin, se pare ca a fost si violata.”

Anchetatorii merg pe ipoteza ca barbatul i-a cerut femeii sa intretina relatii sexuale. Iar daca initial ea a fost de acord, lucrurile au luat o turnura violenta in momentul in care victima i-ar fi cerut 200 de lei individului.

Femeia de 43 de ani avea doi copii mari dintr-un mariaj incheiat cu un italian. Ramasa singura si coplesita de greutati, cazuse in patima alcoolului, spun vecinii.

Vecina:Am auzit ca a fost omorata, s-a dus la bar, cine stie ce s-a intamplat acolo.”

Vecina: Era o femeie linistita, cu doi copii, fata plecata in Italia.”

Suspectul ar putea fi acuzat de lovituri cauzatoare de moarte, sau chiar de omor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial