27 aprilie 2024
Un taximetrist a lovit mașina unor turci, la Mija. Cum își explică faptul că nu i-a văzut

Un taximetrist a lovit mașina unor turci, la Mija. Cum își explică faptul că nu i-a văzut

Două autoturisme s-au ciocnit violent marți seară pe Drumul Național 72, în dreptul localităţii Mija, din județul Dâmbovița.

Un taximetrist nu a reușit să frâneze la timp și a intrat în plin în maşina din faţa lui, care se pregătea să vireze la stânga. În aceasta se aflau patru cetățeni turci, ce se îndreptau spre pensiunea unde sunt cazați.

Taximetristul susține că celălalt șofer nu ar fi semnalizat, și din această cauză s-a produs accidentul. Era singur în autoturism și venea dinspre Targoviste, dar la jumătatea drumului spre Ploiești s-a produs accidentul.

Taximetrist: Pur şi simplu nu am văzut când a frânat, atâta tot. Nu am văzut semnal, nimic, m-am trezit cu ei dintr-o dată.
Reporter: Cam cu ce viteza mergeaţi?
Taximetrist: 30 la oră! E bine?!

În cealaltă maşină se aflau patru muncitori de origine turcă, care se întorceau de la mall-ul din Târgovişte, de la cumpărături. Aceştia mai aveau câteva sute de metri până la pensiunea unde sunt cazaţi, dar când au încetinit pentru a ieşi de pe drumul naţional, maşina lor a fost lovită de taximetrist.

Taximetristul, având viteza prea mare, nu a mai reuşit să îi evite.

Martor: “Dansul, cetăţeanul turc a dat semnal să facă stânga la fabrică şi cel cu taxiul a venit din spate şi l-a lovit.”

Poliţiştii i-au testat pe şoferi cu aparatul etilotest, iar aceştia nu consumaseră alcool.

Echipajele medicale s-au asigurat că cei implicaţi sunt în afara oricărui pericol, iar pompierii au deblocat drumul.

Cătălin Guran, plutonier adjutant Detaşamentul de pompieri Moreni: “Am asigurat înlăturarea pericolului. Am ajutat pentru scoaterea autovehiculului de pe partea carosabilă.”

Marius Buga, Pro TV: Din fericire, toţi cei implicaţi în accident au scăpat fără răni, în schimb autoturismele sunt grav avariate. Poliţiştii au sosit la faţa locului şi urmează să stabilească cum s-a produs accidentul.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial