3 octombrie 2022
Primele imagini din blocul evacuat, de la Găeşti. Mărturiile locatarilor

Primele imagini din blocul evacuat, de la Găeşti. Mărturiile locatarilor

S-a dat alarma luni seară într-un bloc din centrul orașului Găești, după ce un apartament situat la etajul al doilea a fost cuprins de flăcări.

Apartamentul nu era locuit, aşa că pompierii au spart ușa pentru a stinge incendiul. Locatarii din bloc au ieşit la timp și nimeni nu a fost rănit. Doar o femeie de 83 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a suferit un atac de panică.

Proprietarii apartamentului locuiesc la o altă adresă, așa că au fost sunați de pompieri să vină de urgență la blocul din centrul oraşului, pentru că le-a luat foc locuința.

Petre Ivan, proprietarul apartamentului: ,,De la o priză, s-a supraîncălzit o priză, noi nu locuim aici, în apartament nu locuia nimeni, ne-au sunat cei de la pompieri.”

Pompierii au intervenit destul de repede la fața locului. Pe camera de supraveghere a blocului a fost surprins fumul negru și dens care ieșea din apartamentul de la etajul doi.

De teama unei posibile explozii, echipajul de salvare i-a evacuat de urgenţă pe locatarii imobilului.

Pompierii spun că din primele verificări, incendiul ar fi pornit din sufragerie, din cauza unei defecţiuni la reţeaua de electricitate.

Cătălin Nenicescu, comandant Detaşament pompieri Găeşti: ,,Incendiul se manifesta cu degajare mare de fum în apartament. Fumul a fost degajat şi pe casa scării. Pe timpul intervenţiei au fost evacuate 50 de persoane.”

Marius Buga, Pro TV : ,,Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar în cele urma toţi locatarii au fost lăsaţi să revină în locuinţe. O anchetă urmează să lămurească cu exactitate din ce cauză s-a produs incendiul.

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial