Un tânăr din Vulcana Băi a pus pe jar pe poliţia şi familia, după ce a dispărut în pădure | TargovisteNEWS

Un tânăr din Vulcana Băi a pus pe jar pe poliţia şi familia, după ce a dispărut în pădure

udroiuPoliţiştii dâmboviţeni au efectuat cercetări în vederea depistării unui tânăr de 27 de ani, plecat voluntar de la domiciliu

În cursul serii trecute, poliţiştii din cadrul Secției nr. 11 Poliție Rurală Pucioasa au fost sesizaţi cu privire la faptul că UDROIU NICOLAE AUREL, în vârstă de 27 de ani, din Vulcana Băi, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Din cercetări a reieșit că acesta a plecat la o stână din apropierea localității de domiciliu, fiind îmbrăcat cu pantaloni de culoare închisă și o bluză gri.

Echipe formate din polițiști, polițiști locali, pădurari și voluntari au desfășurat activități de căutare a tânărului. În această dimineaţă, bărbatul a apărut acasă. 

Life-Style

Dâmboviţa – Aproape 3500 de maşini verificate erau “bombe” pe patru roţi

COMUNICAT DE PRESĂ DÂMBOVIȚA Aproape 3500 de vehicule verificate tehnic în trafic de inspectorii RAR, în anul 2018, prezentau pericol iminent de accidente. Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara.În urma controalelor s-a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme. Cele mai [...]