Un tânăr din Vulcana Băi a pus pe jar pe poliţia şi familia, după ce a dispărut în pădure | TargovisteNEWS

Un tânăr din Vulcana Băi a pus pe jar pe poliţia şi familia, după ce a dispărut în pădure

udroiuPoliţiştii dâmboviţeni au efectuat cercetări în vederea depistării unui tânăr de 27 de ani, plecat voluntar de la domiciliu

În cursul serii trecute, poliţiştii din cadrul Secției nr. 11 Poliție Rurală Pucioasa au fost sesizaţi cu privire la faptul că UDROIU NICOLAE AUREL, în vârstă de 27 de ani, din Vulcana Băi, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Din cercetări a reieșit că acesta a plecat la o stână din apropierea localității de domiciliu, fiind îmbrăcat cu pantaloni de culoare închisă și o bluză gri.

Echipe formate din polițiști, polițiști locali, pădurari și voluntari au desfășurat activități de căutare a tânărului. În această dimineaţă, bărbatul a apărut acasă. 

Life-Style

Târgovişte – „MARTIRI AI LUI HRISTOS”

Asociaţia LITERATA organizează marţi, 15 mai 2018, începând cu ora 17.00, la Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” (Târgovişte, str. Stelea, nr. 2), conferinţa cu tema „MARTIRI AI LUI HRISTOS”. Invitatul special al evenimentului este părintele ieromonah Grigorie Benea, stareţul mănăstirii „Sf. 40 de Mucenici – Memorial Gherla”, care va face o expunere cu privire la [...]