Un tânăr din Vulcana Băi a pus pe jar pe poliţia şi familia, după ce a dispărut în pădure | TargovisteNEWS

Un tânăr din Vulcana Băi a pus pe jar pe poliţia şi familia, după ce a dispărut în pădure

udroiuPoliţiştii dâmboviţeni au efectuat cercetări în vederea depistării unui tânăr de 27 de ani, plecat voluntar de la domiciliu

În cursul serii trecute, poliţiştii din cadrul Secției nr. 11 Poliție Rurală Pucioasa au fost sesizaţi cu privire la faptul că UDROIU NICOLAE AUREL, în vârstă de 27 de ani, din Vulcana Băi, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Din cercetări a reieșit că acesta a plecat la o stână din apropierea localității de domiciliu, fiind îmbrăcat cu pantaloni de culoare închisă și o bluză gri.

Echipe formate din polițiști, polițiști locali, pădurari și voluntari au desfășurat activități de căutare a tânărului. În această dimineaţă, bărbatul a apărut acasă. 

Life-Style

Transfăgărășanul se închide de astăzi circulației rutiere. Cât timp va fi blocat accesul

De la 1 noiembrie Transfăgărășanul devine un drum închis circulaţiei rutiere. Accesul va fi blocat până anul viitor, la începutul lunii iulie. Drumul închis este deja semnalizat, iar cei care vor totuşi să se aventureze într-o drumeţie pot lăsa maşinile şi s-o ia la pas. Cu mare atenţie, însă, mai ales că de acum încolo [...]