Un tânăr din Vulcana Băi a pus pe jar pe poliţia şi familia, după ce a dispărut în pădure | TargovisteNEWS

Un tânăr din Vulcana Băi a pus pe jar pe poliţia şi familia, după ce a dispărut în pădure

udroiuPoliţiştii dâmboviţeni au efectuat cercetări în vederea depistării unui tânăr de 27 de ani, plecat voluntar de la domiciliu

În cursul serii trecute, poliţiştii din cadrul Secției nr. 11 Poliție Rurală Pucioasa au fost sesizaţi cu privire la faptul că UDROIU NICOLAE AUREL, în vârstă de 27 de ani, din Vulcana Băi, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Din cercetări a reieșit că acesta a plecat la o stână din apropierea localității de domiciliu, fiind îmbrăcat cu pantaloni de culoare închisă și o bluză gri.

Echipe formate din polițiști, polițiști locali, pădurari și voluntari au desfășurat activități de căutare a tânărului. În această dimineaţă, bărbatul a apărut acasă. 

Life-Style

VIDEO! N-ai mai văzut aşa ceva! Puştiul care a uimit juraţii de la Românii au talent!

Pustiul de 13 ani a socat juratii si publicul cu miscarile sale. Poate face ce vrea cu corpul sau, iar acest talent de “omul paianjen” l-a facut sa primeasca 4 de DA! Mihaela Radulescu:”Doamne, Gabi, esti copilul de caucic. Esti cea mai flexibila forma de viata pe care am vazut-o aici, pe scena. Acesta este [...]