Un hoţ periculos a fost prins de poliţiştii din Târgovişte | TargovisteNEWS

Un hoţ periculos a fost prins de poliţiştii din Târgovişte

hos5Un tânăr, bănuit de comiterea mai multor furturi, reținut de polițiștii specializați în investigații criminale

La data de 4 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroul de Investigații Criminale Târgoviște au descins la domiciliile a doi bărbați din municipiu, bănuiți de comiterea unor infracțiunii de furt calificat.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au indisponibilizat mai multe bunuri susceptibile a fi sustrase.

Cei în cauză sunt bănuiți că, în luna mai a.c., ar fi sustras băuturi alcoolice, biciclete, o centrală termică și calorifere din interiorul unor anexe gospodărești și al unei societăți comerciale.

De asemena, aceștia ar fi sustras o borsetă, ce conținea documente personale și 6.500 de lei, lăsată într-o autoutilitară neasigurată și parcată pe raza municipiului Târgoviște.

Unul dintre bănuiți a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 5 iunie, să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cerctările pentru depistarea celui de al doilea bănuit și pentru tragerea lui la răspundere penală.

Facem precizarea că cel din urmă este bănuit și de săvârșirea unei infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă comisă în seara zilei de 31 mai a.c., pe raza municipiului Târgoviște.

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]