26 aprilie 2024
Ulmi – Festivalul Național al Caprei – ediția I

Ulmi – Festivalul Național al Caprei – ediția I

copert--Comunicat de presă

Festivalul Național al Caprei – ediția I

 Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, a participat, 12 octombrie a.c., la prima ediție a Festivalului Național al Caprei, eveniment organizat de Asociația Națională a Crescătorilor de Capre din România (CAPRIROM), în localitatea Ulmi.

La eveniment au fost prezenți și Daniel Dumitru Botănoiu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Antonel Jîjîie, prefectul județului Dâmbovița, alți reprezentanți ai administrației centrale, dar și ai autorităților locale și ai instituțiilor de profil din județ, conducerea Direcției pentru Agricultură Județeană Dâmbovița, precum și edili dâmbovițeni.

În deschiderea evenimentului, organizatorii au lansat, în mod oficial, campania de promovare a produselor obținute din lapte și carne de capră, cei prezenți la eveniment având și posibilitatea degustării acestor produse expuse de către micii producători din țară, membri ai Asociației CAPRIROM.

Atât președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, cât și secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu au felicitat organizatorii pentru inițiativă și au mulțumit producătorilor pentru participare. De asemenea, au precizat că vor beneficia de sprijinul autorităților județene și centrale astfel încât să își desfășoare activitatea în bune condiții și au adus aprecieri eforturilor depuse de către comercianți în vederea menținerii standardelor de calitate în domeniul creșterii animalelor.

Programul a continuat cu un scurt moment artistic.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial