27 aprilie 2024
Turneul de tenis al momentului – W&S Open Cincinnati: Iata cum se pregateste un adevarat pasionat!

Turneul de tenis al momentului – W&S Open Cincinnati: Iata cum se pregateste un adevarat pasionat!

tenis1           In prezent, are loc unul dintre cele mai importante turnee din lumea sporturilor, mai exact a tenisului, Us Open Cincinnati, care se bucura de succes in randul tuturor privitorilor. Inceput din data de 13 august si cu o perioada de desfasurare de o saptamana (terminandu-se pe data de 19 august), acest circuit tine publicul in suspans si genereaza multa emotie si speranta, mai ales ca Simona Halep se lupta pentru castigarea titilului si al premiului colosal pus in joc.

Romania, reprezentata cu succes in cadrul acestui turneu!

In ceea ce priveste tabloul tenismenilor participanti la turneul de la Cincinnati, Romania a fost privilegiata ca, datorita performantelor jucatorilor nostri, sa includa 3 nume sonore ale tenisului romanesc la feminin: Irina Begu, Ana Bogdan si Simona Halep si unul pentru tenisul masculin: Marius Copil.
Din pacate, insa, inceputul campionatului nu a fost unul pur romanesc, intrucat Irina Begu (locul 55 WTA) a fost eliminata in primul meci din prima zi a turneului de catre australianca Ajla Tomljanovie (locul 58 WTA). Desi scorul a fost destul de strans in prima runda, jucatoarea de tenis de origine croata a reusit un rezultat final de  6-4, 3-6, 3-6, castigand deliberat jocul. Aceasta mutare a reprezentat imposibilitatea de a vedea doua compatrioate infruntandu-se, intrucat victoria jocului a propulsat-o pe Tomljanovie direct in jocul cu finalista de anul trecut, Simona Halep.
Favorita se pare ca ramane Simona Halep, iar pronosticurile in tenis ii ofera acesteia destul de multe sanse de a obtine, de aceasta data, victoria, mai ales dupa scorul deloc fericit din finala anului trecut. Cu siguranta, cel mai asteptat meci, dar si cel mai tensionat moment, apogeul va fi atins miercuri, 15 august, cand Simona Halep va lupta, in turul II, impotriva australiencei ce a invins-o pe Irina Begu.

Tu cum te pregatesti pentru turneul de la Cincinnati?
tenisProbabil multi si-ar dori sa urmareasca meciurile live, insa putini sunt cei care se pot bucura de un loc in tribune. Ca orice suporter adevarat acestui sport, nu poti rata meciurile, chiar daca singura optiune este sa le privesti din spatele micului ecran. Iti poti reuni prieteni pentru a impartasi aceste momente deosebite, iar daca timpul nu va permite, poti urmari evolutia jocului pe diverse site-uri dedicate transmisiunii live sau actualizarii periodic a informatiilor necesare.
Pe langa atmosfera tensionata si adrenalina resimtita in timpul oricarui meci si incurajarile aferente jucatorilor preferati, ai putea sa recurgi si la optiunea de a paria pe favoritul tau din tenisul masculin sau feminin. In acest mod, nu numai ca te vei bucura de fiecare victorie si vei resimti altfel fiecare moment, fiecare minge care iese in afara terenului, dar exista sanse sa iti trasformi pasiunea intr-o reala sursa de venit. Daca te-ai gandit deja la aceasta varianta, vezi casele de pariuri online si alege varianta care ti se pare cea mai avantajoasa pentru tine, din punct de vedere al cotelor, bonusurilor, dar si al previziunilor oferite, pentru a merge la sigur si a imbunatati sansele de castig.
Indiferent de rezultat, nu uita ca este importanta participarea si demonstrarea capacitatilor sportive pentru un jucator, iar pentru tine, cel care privesti totul cu tensiune va fi o experienta in plus, care iti poate aduce victorie, indiferent de rezultatul final.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial