Trei tineri, din Târgovişte, au furat o maşină, dar au fost prinşi rapid de poliţişti | TargovisteNEWS

Trei tineri, din Târgovişte, au furat o maşină, dar au fost prinşi rapid de poliţişti

prf2Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au identificat, cu operativitate, trei tineri bănuiți de sustragerea unui autoturism

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, au fost sesizați de către un bărbat, de 68 de ani, din localitate, cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul.

Acționând cu operativitate, polițiștii au identificat bănuiții, în persoana unor tineri de 17 și 18 ani.

Totodată, unul dintre aceștia a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]