26 aprilie 2024
TRAGEDIE la Potlogi! Un băiat, de 13 ani, şi unchiul lui sunt de negăsit după ce s-au scăldat în Râul Argeş

TRAGEDIE la Potlogi! Un băiat, de 13 ani, şi unchiul lui sunt de negăsit după ce s-au scăldat în Râul Argeş

dpotl1Caldura tot mai greu de indurat a provocat o tragedie, intr-o familie din Dambovita.Un baiat de 13 ani din Potlogi si unchiul lui au plecat vineri dupa-amiaza la rau sa se racoreasca si de atunci sunt de negasit.

Rudele s-au speriat cand le-au gasit bicicletele si papucii pe malul Argesului si banuiesc ca s-ar fi inecat. Au chemat in ajutor pompierii, care au cautat trupurile pana noaptea tarziu si vor relua operatiunea sambata, pe lumina.

Copilul de 13 ani si unchiul sau au vrut probabil sa se racoreasca, spun rudele, si au intrat in apele periculoase ale Argesului.

dpotl4Mama copilului: “Peste tot, peste tot l-am cautat, striga-l, zbiara, suna… Cate apeluri, Doamne, si n-a venit nimeni sa ma salveze…”

Reporter: “Stia sa innoate?
Eugen Iosub, unchiul copilului: Foarte putin. Unchiul lui stia.
Reporter: Ce banuiti ca s-a intamplat?
Eugen Iosub, unchiul copilului: S-au inecat. Zona este periculoasa, multe excavatii…”

Copilul fusese lasat temporar in grija rudelor. Mama lui era plecata in Capitala sa-i cumpere baiatului o bicicleta – surpriza de ziua lui, care ar fi trebuit sarbatorita curand. Tatal este la munca, in Valcea.

dpotlPrietena de familie: “A venit cu unchiul aici, sa se scalde si s-a intamplat ce s-a intamplat, nu l-a mai gasit…”

Cand au vazut ca se insereaza si cei doi nu mai apar acasa, rudele au mers sa-i caute. Cand le-au descoperit lucrurile pe malul Argesului, s-au gandit la ce era mai rau. Au sunat la 112 si au cerut ajutorul pompierilor.

dpotl3Capitan Marius Canciu, ISU Dambovita: “Aici este o zona excavata, se vede latimea raului, destul de mare viteza raului si a vartejelor.”

Aproape de miezul noptii, echipajele de salvatori au sistat cautarile. Din nefericire, baiatul si unchiul lui nu au fost gasiti.

Astazi, echipajele de pompieri reiau cautarile pe lumina. Din nefericire, salvatorii spun ca sunt putine sanse ca baiatul si unchiul lui sa mai fie in viata.

dpotl1

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial