Tragedie la Găeşti. Asistentul medical Marius Giurea a murit la numai 49 de ani | TargovisteNEWS

Tragedie la Găeşti. Asistentul medical Marius Giurea a murit la numai 49 de ani

marius-giurea“A lucrat ca asistent medical în România şi Italia. Era bun şi blând şi a ajutat întotdeauna oamenii. A muncit atât de mult încât s-a îmbolnăvit serios.

S-a întors în ţară, la Găeşti, cu grave probleme la coloană  şi avea dureri insuportabile la picioare. Am stat de vorbă cu el de mai multe ori.

Era dezamăgit de sistemul medical din Italia, dar şi din România. Îşi căuta drepturile şi toate uşile i se închideau în nas. Nu mai avea putere să lupte, era stresat şi la un moment dat mi-a spus că atunci când durerile se vor acutiza, se va sinucide. Am crezut că, traumatizat de dureri şi fără un tratament bun care sa-l ajute, spune prostii.

L-am încurajat de fiecare dată, dar iată că Marius şi-a pus planul în aplicare. Conform autorităţilor, şi-a injectat în venă o substanţă necunoscută încă. Familia a observat că ceva nu este în regulă cu starea lui şi a chemat ambulanţa. Marius şi-a jucat rolul foarte bine. A spus că nu are nimic şi a refuzat să meargă la spital să primească ajutor.

Noaptea s-a lăsat peste ochii lui şi… a plecat la îngeri.

Cu inimile frânte, zeci de apropiaţi îşi plâng prietenul postând mesaje de condoleanţe pe contul său de Facebook, devenit un altar al durerii.

 Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris jurnalista Mariana Ionescu.

 

sursa – Cronica de Găeşti