Târgovişte – Voluntarii, misiune îndeplinită | TargovisteNEWS

Târgovişte – Voluntarii, misiune îndeplinită

volActivităţi organizate de structura de prevenire pentru a marca Ziua Internațională a Voluntariatului

Structura de prevenire a criminalității a organizat o activitate tip masă rotundă la Biblioteca Judeţeană “I.H. Rădulescu”, în contextul Zilei Internaționale a Voluntariatului.

Acțiunea s-a derulat în parteneriat cu Organizaţia „Salvaţi Copiii”, Organizaţia „Europe Direct” Târgovişte, Biblioteca Judeţeană „I.H.Rădulescu” și Crucea Roşie – Filiala Dâmboviţa.

În cadrul întâlnirii, voluntarii și reprezentanții partenerilor au discutat cu liceenii despre condițiile care stau la baza voluntariatului, activitățile și responsabilitățile pe care acesta le implică și sentimentele frumoase pe care le primește un voluntar ca urmare a activității desfășurate.

Elevii au înţeles importanţa voluntariatului în societate şi au manifestat interes faţă de această activitate.

Life-Style

CHINDIA 35 – La mulți ani, montaniarzi dâmbovițeni aflați sub culorile Chindiei!

La 15 decembrie 1983, câțiva pasionați de turism, majoritatea ghizi ai Agenției B.T.T. Dâmbovița, au înființat Clubul de Turism “Sfinx”. Sub acest nume, au fost efectuate câteva acțiuni în zona montană (repararea „Podului lui Baltag”, Revelion) sau în cadrul unor concursuri culturale (Liră Carpatină – Curtea de Argeș). În luna ianuarie 1984 clubul a primit [...]