Târgovişte – Voluntarii, misiune îndeplinită | TargovisteNEWS

Târgovişte – Voluntarii, misiune îndeplinită

volActivităţi organizate de structura de prevenire pentru a marca Ziua Internațională a Voluntariatului

Structura de prevenire a criminalității a organizat o activitate tip masă rotundă la Biblioteca Judeţeană “I.H. Rădulescu”, în contextul Zilei Internaționale a Voluntariatului.

Acțiunea s-a derulat în parteneriat cu Organizaţia „Salvaţi Copiii”, Organizaţia „Europe Direct” Târgovişte, Biblioteca Judeţeană „I.H.Rădulescu” și Crucea Roşie – Filiala Dâmboviţa.

În cadrul întâlnirii, voluntarii și reprezentanții partenerilor au discutat cu liceenii despre condițiile care stau la baza voluntariatului, activitățile și responsabilitățile pe care acesta le implică și sentimentele frumoase pe care le primește un voluntar ca urmare a activității desfășurate.

Elevii au înţeles importanţa voluntariatului în societate şi au manifestat interes faţă de această activitate.

Life-Style

Ziua internațională a muntelui

Ziua internațională a muntelui aniversată…la munte Declarată încă din 2003 ca „Zi internațională a muntelui”, data de 11 decembrie nu putea lipsi din calendarul expediționar al montaniarzilor dâmbovițeni grupați în jurul Asociației Chindia Jurasic Park, ei efectuând, în weekendul anterior zilei (9-10 decembrie 2017) o reușită tură de iarnă pe potecile înzăpezite ale Bucegilor. După [...]