Târgovişte – Voluntarii, misiune îndeplinită | TargovisteNEWS

Târgovişte – Voluntarii, misiune îndeplinită

volActivităţi organizate de structura de prevenire pentru a marca Ziua Internațională a Voluntariatului

Structura de prevenire a criminalității a organizat o activitate tip masă rotundă la Biblioteca Judeţeană “I.H. Rădulescu”, în contextul Zilei Internaționale a Voluntariatului.

Acțiunea s-a derulat în parteneriat cu Organizaţia „Salvaţi Copiii”, Organizaţia „Europe Direct” Târgovişte, Biblioteca Judeţeană „I.H.Rădulescu” și Crucea Roşie – Filiala Dâmboviţa.

În cadrul întâlnirii, voluntarii și reprezentanții partenerilor au discutat cu liceenii despre condițiile care stau la baza voluntariatului, activitățile și responsabilitățile pe care acesta le implică și sentimentele frumoase pe care le primește un voluntar ca urmare a activității desfășurate.

Elevii au înţeles importanţa voluntariatului în societate şi au manifestat interes faţă de această activitate.

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]