27 aprilie 2024

Târgovişte, Titu şi Găeşti: S-au pus pe dat amenzi CU NEMILUITA!

www.mariusbuga.ro_images_rutieristiAcţiuni ale poliţiştilor pe raza municipiului Târgovişte precum şi în partea de sud a judeţului

 

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, în colaborare cu efective din cadrul Poliţiilor Orăşeneşti Titu şi Găeşti şi Poliţiei Municipiului, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii acccidentelor rutiere.

 

În cadrul acţiunii, au fost aplicate 371 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum total de 58785 de lei, fiind constatate şi două infracţiuni.

 

Ca şi măsură complementară, poliţiştii au reţinut 9 permise de conducere şi 10 certificate de înmatriculare.

 

48 de şoferi au fost amendaţi pentru exces de viteză, iar 99 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

 

În atenţia poliţiştilor rutieri au fost şi pietonii şi bicicliştii, 68 dintre aceştia fiind sancţionaţi pentru nerespectarea regulilor de circulaţie.

 

La activităţi, au participat şi reprezentanţi ai R.A.R Dâmboviţa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exemplu:

 

Un tânăr, de 26 de ani, din localitatea Valea Lungă a fost depistat în timp ce se deplasa pe DN 7 cu un ansamblu de vehicule, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

În urma verificărilor efectuate, a reieşit faptul că remorca tractată nu era înmatriculată.

 

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi „tractare a unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial