Târgovişte – S-au dat instalatori, dar erau… infractori! | TargovisteNEWS

Târgovişte – S-au dat instalatori, dar erau… infractori!

accagPolițiștii le recomandă cetățenilor să fie preventivi și să manifeste atenție sporită în cazul în care permit accesul în locuință a unor persoane necunoscute.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați despre furtul unor bani din locuința unui bărbat din localitate.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în dimineața aceleiași zile, partea vătămată ar fi permis accesul în locuință a două persoane care, sub pretextul efectuării unei revizii la instalația de gaz, i-ar fi solicitat 300 de lei.

Totodată, acestea sunt bănuite că ar fi sustras din imobil și 1.000 de lei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și furt.

În prezent, se desfășoară activități pentru identificarea bănuiților și tragerea lor la răspundere penală, precum și în vederea recuperării prejudiciului.

Life-Style

Dâmboviţa – Aproape 3500 de maşini verificate erau “bombe” pe patru roţi

COMUNICAT DE PRESĂ DÂMBOVIȚA Aproape 3500 de vehicule verificate tehnic în trafic de inspectorii RAR, în anul 2018, prezentau pericol iminent de accidente. Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara.În urma controalelor s-a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme. Cele mai [...]