Târgovişte – S-au dat instalatori, dar erau… infractori! | TargovisteNEWS

Târgovişte – S-au dat instalatori, dar erau… infractori!

accagPolițiștii le recomandă cetățenilor să fie preventivi și să manifeste atenție sporită în cazul în care permit accesul în locuință a unor persoane necunoscute.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați despre furtul unor bani din locuința unui bărbat din localitate.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în dimineața aceleiași zile, partea vătămată ar fi permis accesul în locuință a două persoane care, sub pretextul efectuării unei revizii la instalația de gaz, i-ar fi solicitat 300 de lei.

Totodată, acestea sunt bănuite că ar fi sustras din imobil și 1.000 de lei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și furt.

În prezent, se desfășoară activități pentru identificarea bănuiților și tragerea lor la răspundere penală, precum și în vederea recuperării prejudiciului.

Life-Style

Transfăgărășanul se închide de astăzi circulației rutiere. Cât timp va fi blocat accesul

De la 1 noiembrie Transfăgărășanul devine un drum închis circulaţiei rutiere. Accesul va fi blocat până anul viitor, la începutul lunii iulie. Drumul închis este deja semnalizat, iar cei care vor totuşi să se aventureze într-o drumeţie pot lăsa maşinile şi s-o ia la pas. Cu mare atenţie, însă, mai ales că de acum încolo [...]