Târgovişte – S-au dat instalatori, dar erau… infractori! | TargovisteNEWS

Târgovişte – S-au dat instalatori, dar erau… infractori!

accagPolițiștii le recomandă cetățenilor să fie preventivi și să manifeste atenție sporită în cazul în care permit accesul în locuință a unor persoane necunoscute.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați despre furtul unor bani din locuința unui bărbat din localitate.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în dimineața aceleiași zile, partea vătămată ar fi permis accesul în locuință a două persoane care, sub pretextul efectuării unei revizii la instalația de gaz, i-ar fi solicitat 300 de lei.

Totodată, acestea sunt bănuite că ar fi sustras din imobil și 1.000 de lei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și furt.

În prezent, se desfășoară activități pentru identificarea bănuiților și tragerea lor la răspundere penală, precum și în vederea recuperării prejudiciului.

Life-Style

VIDEO! N-ai mai văzut aşa ceva! Puştiul care a uimit juraţii de la Românii au talent!

Pustiul de 13 ani a socat juratii si publicul cu miscarile sale. Poate face ce vrea cu corpul sau, iar acest talent de “omul paianjen” l-a facut sa primeasca 4 de DA! Mihaela Radulescu:”Doamne, Gabi, esti copilul de caucic. Esti cea mai flexibila forma de viata pe care am vazut-o aici, pe scena. Acesta este [...]