27 aprilie 2024
Târgovişte – Piaţa 1 Mai, în spaţiu deschis

Târgovişte – Piaţa 1 Mai, în spaţiu deschis

1mai (1)“In contextul deciziei guvernamentale fara precedent de a suspenda activitatea pietelor agroalimentare, am discutat cu producatorii locali din Piata 1 Mai pentru a gasi impreuna solutii de a depasi actuala situatie.
Am luat decizia de a reloca activitatea de comercializare in afara halei, astfel incat piata va fi organizata in spatiu deschis.
Totodata, boxele de lactate vor avea desfacere direct catre exterior, chiar la aceasta ora realizandu-se activitatile de adaptare a acestora, astfel incat cumparatorii sa nu mai fie nevoiti sa patrunda in interiorul halei, precum si de reparare a aleii de acces.
In acelasi timp, in functie de solicitari, vom pune la dispozitia producatorilor spatii de comercializare si in celelalte piete deschise din municipiul Targoviste, unde exista locuri vacante suficiente.
Vreau sa ii asigur pe toti targovistenii ca vom depune toate eforturile pentru a face fata situatiei, astfel incat sa protejam interesele producatorilor locali, oricum afectate deja de pandemie si de primele semne de criza economica, dar si nevoia targovistenilor de a avea acces la produse proaspete, cu respectarea insa intocmai a masurilor impuse”, spune primarul Daniel Stan.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial