Târgovişte – Patru staţii de reîncărcare pentru maşinile electrice! | TargovisteNEWS

Târgovişte – Patru staţii de reîncărcare pentru maşinile electrice!

663D67BE-073E-4853-A34F-C1E644DC2CE1„Încă o veste bună din zona finanţărilor nerambursabile. Am semnat contractul de finanţare aferent construirii unor staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în cadrul «Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in».

Valoarea finanţării este de 630.000 lei şi vizează construirea a patru staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în următoarele locaţii: strada Ialomiţei, în vecinătatea Complexului Turistic de Natatie, strada Justiţiei, lângă stadion, parcarea de lângă Piata Bărăţiei, parcarea de langa BRD, vis-a-vis de Biblioteca Judeţeană.

Municipiul Târgovişte este singura unitate administrativ teritorială din România care a obţinut finanţarea în cadrul acestui program.

Astfel, din totalul de 11 staţii aprobate la nivel naţional în cadrul programului amintit, patru vor fi amplasate în Târgovişte”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

Life-Style

CHINDIA 35 – La mulți ani, montaniarzi dâmbovițeni aflați sub culorile Chindiei!

La 15 decembrie 1983, câțiva pasionați de turism, majoritatea ghizi ai Agenției B.T.T. Dâmbovița, au înființat Clubul de Turism “Sfinx”. Sub acest nume, au fost efectuate câteva acțiuni în zona montană (repararea „Podului lui Baltag”, Revelion) sau în cadrul unor concursuri culturale (Liră Carpatină – Curtea de Argeș). În luna ianuarie 1984 clubul a primit [...]