26 aprilie 2024
Târgovişte – Aproape 700 de noi locuri de parcare!

Târgovişte – Aproape 700 de noi locuri de parcare!

viceprimariStaff-ul Primăriei Târgoviştei a făcut astăzi o vizită de lucru pe strada Radu de la Afumați, în cadrul proiectului european Plan Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) Zona B.

Lucrările de asfaltare sunt în termen, iar aici vor apărea noi spații de parcare. Se lucrează intens şi în cartierul CFR, în Aleea Trandafirilor, dar şi în microraioanele 11 și 12.

De săptămâna viitoare constructorii se vor ocupa de parcarea din zona cimitirul Simuleasa, unde vor fi amenajate 680 de locuri de parcare. Acestea vor beneficia de camere video.

“Ne aflăm pe una din cele mai importante artere rutiere ale municipiului Târgoviște, dar mai ales din zona PIDU-ului B. Este vorba de strada Radu de la Afumați. Am creat în plus 180 de locuri de parcare, am fluidizat traficul, care se va desfășura pe minim trei benzi.

Așadar, o nouă arteră de care târgoviștenii aveau nevoie și care, în foarte, foarte scurt timp, se va prezența la condiții europene.  Săptămâna viitoare încercăm să definitivăm lucrăruile de canalizare de pe străzile Ion Ciorănescu, Mihail Sadoveanu și Pandurilor.

Sunt străzi care au rămas, datorită unor deficiențe de proiectare, puțin în urmă, însă imediat ce vom rezolva problemele legate de proiectare și de canalizare, vom turna și acolo asfalt.

Sper ca în două săptămâni să terminăm și aceste trei străzi”, a declarat primarul Gabriel Boriga.

“Este una dintre arterele principale intens traficate, face legătura între calea București și bulevardul I.C. Brătianu. Era nevoie să o asfaltăm foarte curând.

În săptămâna viitoare, probabil că vom intra și pe străzile cpt. Stănică Ilie, pe Tony Bulandra și vom rezolva o mare parte din parcări în perioada imediat următoare, în micro 11.

Așa cum v-a spus și domnul primar, suntem în fiecare zi pe teren, supraveghem lucrările, stăm de vorbă cu cetățenii, vedem ce mai trebuie modificat, ce mai trebuie schimbat, care le sunt doleanțele și sperăm noi ca, în curând, să ne bucurăm de o Târgoviște nouă, de o Târgoviște europeană, de niște cartiere care să ne ofere condițiile pe care le dorim cu toții”, a precizat viceprimarul Ciprian Prisăcaru.

“După cum vedeți, lucrările înaintează într-un ritm foarte alert. Mulțumim locuitorilor acestui cartier pentru înțelegerea de care au dat dovadă.

Astăzi, cred că sunt mândri că locuiesc pe aceste străzi și în acest cartier. Noi ne continuăm, împreună cu constructorul, activitatea.

Vizitele noastre sunt și de două ori pe zi, pentru ca lucrările să fie de cât mai bună calitate, iar locuitorii să scape, într-un termen cât mai scurt, de disconfortul de care au avut parte în această perioadă”, a subliniat şi viceprimarul Eugen Pătraşcu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial