Târgovişte – Adolescent fugit din spital! De jumătate de an… | TargovisteNEWS

Târgovişte – Adolescent fugit din spital! De jumătate de an…

dispdgaspL-aţi văzut ?

În cursul lunii ianuarie  a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi cu privire la faptul că în data de 10 ianuarie 2014, numitul ŞERBĂNESCU IULIAN GABRIEL, de 15 ani,  a plecat voluntar din incinta unei unităţi spitaliceşti,unde se afla internat, fără a mai reveni.

Semnalmente: 1,55 m înălţime, 50 de kilograme greutate, ochi căprui, păr şaten,tuns scurt, faţă ovală.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că minorul este instituţionalizat în cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Dâmboviţa şi a mai părăsit această instituţie în repetate rânduri.

Persoanele care pot oferi date utile în vederea depistării minorului sunt rugate să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]