Sute de şoferi, amendaţi, iar 10 au fost lăsaţi fără permis | TargovisteNEWS

Sute de şoferi, amendaţi, iar 10 au fost lăsaţi fără permis

polt1Polițiștii din Dâmbovița au intervenit la 27 de evenimente, au constatat 27 de infracțiuni și au aplicat 389 de sancțiuni contravenționale. De asemenea, polițiștii au reținut 10 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.

274 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Au fost constituite 116 patrule și utilizate 85 de autospeciale.

Polițiștii au intervenit la 27 de evenimente, dintre care 17 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 27 de infracțiuni. Dintre acestea, 9 au fost contra persoanei, 2 contra patrimoniului, 7 pe linie de investigare a criminalității economice și 4 la regimul rutier. Alte 2 infracțiuni au fost constatate în domeniul armelor, explozivilor și substanțelor periculoase.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 389 de sancțiuni contravenționale, au confiscat bunuri în valoare de 924 de lei și au reținut 10 permise de conducere.

De asemenea, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Life-Style

Montaniarzii dâmbovițeni pleacă pe cărări europene

  Din nou pe cărări europene   După o iarnă lungă, cu zăpadă multă pe culmile Bucegilor, montaniarzii dâmbovițeni grupați în jurul Asociației Chindia Jurasic Park reiau antrenamentele pentru expedițiile sau taberele acestui an. Prima ieșire externă va avea loc în perioada 1 – 5 aprilie și va fi făcută în Spania, în Andaluzia. Principalele [...]