Sunt peste 370 de locuri de muncă vacante. Ce meserii se caută | TargovisteNEWS

Sunt peste 370 de locuri de muncă vacante. Ce meserii se caută

www.mariusbuga.ro_images_angajari374 de locuri de muncă disponibile
pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă

Potrivit informațiilor furnizate de agenții economici privind locurile de muncă vacante, în baza de date AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate astăzi 374 de locuri de muncă, din care:

15 pentru persoanele cu studii superioare;

333 se adresează persoanelor calificate în diverse meserii;

26 de posturi pentru muncitorii necalificaţi.

Dintre acestea menţionăm:
- electrician întreținere și reparații, tâmplar universal, confecționer articole textile, zidar, brutar, bucătar, casier, ambalator manual, instalator, lucrător comercial, lucrător gestionar, lucrător bucătarie, cofetar, măcelar, lucrător la prelucrarea peștelui, vânzător, operator recepție, patiser, agent securitate, ospătar, șofer, auditor intern, biolog medical, secretar, formator, tehnician dentar, muncitor necalificat în industria metalurgică și muncitor necalificat în industria confecțiilor textile.

Detalii suplimentare se pot obţine:
-site: www.anofm.ro – ajofm dambovita – secțiunea Persoane fizice/Locuri de muncă vacante;
-sediul AJOFM Dâmbovița – Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr.1A precum și la punctele de lucru din Moreni, Pucioasa, Găești, Băleni și Titu, tel. 0245/615932.
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița

Life-Style

Fundaţia Andreei Marin a donat apă şi alimente oamenilor izolaţi la domiciliu

Crucea Roşie Dâmbovița  este la datorie în plină criză COVID-19 și vine în sprijinul persoanele vulnerabile din județ. Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița desfașoară mai multe activitați umanitare menite sa vină în sprijinul autorităților locale și a persoanelor aflate în izolare. Concret, în cursul zilei de vineri,27 martie 2020, Crucea Roșie Dâmbovița a primit o  [...]