Semnal de alarmă la COS Târgovişte! “În combinat continuă demolarea” | TargovisteNEWS

Semnal de alarmă la COS Târgovişte! “În combinat continuă demolarea”

cos ”În combinat continuă demolarea, se taie, iar fierul este folosit şi, în continuare se vând produsele din fierul respectiv, iar banii intră în buzunarele administraţiei. Faptul că nu există program de reorganizare, tot ce se produce, ce se câştigă, intră în buzunarul proprietarului şi nu în cel al creditorului”, a mai explicat Dragodănescu. „S-a speculat legea. Administratorul special are puteri depline: poate denunţa orice contract, poate să facă orice.

Administratorul judiciar este pus la recomandarea administratorului special. Un lucru care, după părerea noastră, nu este corect. De aceea este nevoie de lege şi este nevoie să se adopte cât mai repede pentru că, în caz contrar, ne vom alege cu o lege care nu va face decât să ia înapoi pământul. Acest lucru l-am spus şi ne este teamă. Şi după părerea noastră, până acum, din combinat s-a dărâmat şi tăiat undeva mai mult de 50%.

cos1A mai rămas un singur flux. Fluxul pe Oţelăria I l-au tăiat cu tot cu oţelărie, Forja au tăiat-o şi o taie cu tot cu anexe şi ce înseamnă parte de forjare. A mai rămas fluxul II de la Oţelăria II cu partea de laminare.

Şi nu socotim transferurile de maşini făcute în afara ţării. O greşeală imensă pentru statul român care a permis această speculaţie maximă a lor.

De aceea suntem supăraţi cu toţii. Şi mai mult, să stai cinci ani fără program de reorganizare este o ruşine a legislaţiei româneşti. Au speculat la limita legii şi ne uităm cum se pune jos totul şi nu putem face nimic.

Există un program sindical ce stabileşte proteste şi în faţa combinatului şi pe Platoul Prefecturii, dar calendarul acestora va fi stabilit ulterior”, a declarat liderul de sindicat, Nicolae Dragodănescu.

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]