27 aprilie 2024
Seară magică, la Târgovişte! A sosit Moş Crăciun!

Seară magică, la Târgovişte! A sosit Moş Crăciun!

mosA fost o seară magică la Târgovişte, unde Moş Crăciun a sosit deja. Însoţit de doamna Crăciun, dar şi de spiriduşi, bătrânul cu barba ninsă a adus cu el multă veselie, dar şi cadouri.

mos2Moşul şi-a instalat reşedinţa în orăşelul copiilor şi, timp de trei zile, prichindeii sunt aşteptaţi să îi cânte colinde şi să îi recite poezii. Vor fi răsplătiţi cu dulciuri şi cadouri.

mos4A fost spectacol de lumini şi muzică în Vechea Cetate de Scaun a Ţării Româneşti, Târgovişte. Sute de copii, însoţiţi de părinţi şi bunici au venit să îl întâmpine aşa cum se cuvine pe Moş Crăciun.”

mos1Nu a lipst din peisaj nici alaiul moşului. Cu răbdare şi multă bucurie, moşul i-a ascultat pe toţi copiii şi le-a oferit darurile mult aşteptate.

Iar cum bătrânul cu barbă nu s-a lăsat înduplecat cu una cu două, puştii au scos la înaintare artileria grea: poeziile.

″În sfârşit, am ajuns şi la Târgovişte împreună cu Crăciuniţa şi nu numai atât, cu toate darurile pe care le-am pregătit în decurs de un pentru copiii din oraşul Târgovişte”, le-a pus Moşul.

mos3″Timp de trei zile, Vechea Cetate de Scaun a Ţării Româneşti, Târgovişte, se transformă în orăşelul copiilor! Avem daruri pentru toţi copiii care ne vor spune câte un cântecel sau câte o poezie″, ne-a mărturisit Cristian Stan, primarul municipiului Târgovişte.

Timp de trei zile, Moş Crăciun vă rămâne în orăşelul copiilor, unde vor fi organizate o mulţime de concerte şi spectacole pentru copii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial