Scandal sângeros pe terasa unul local. “Din ce cauză l-aţi înjunghiat?” – “Că am vrut şi că am putut” | TargovisteNEWS

Scandal sângeros pe terasa unul local. “Din ce cauză l-aţi înjunghiat?” – “Că am vrut şi că am putut”

injs1Scandal sângeros într-un local din Săbieşti, Răcari. Un bărbat în vârstă de 26 de ani a fost bătut şi înjunghiat în picior de un individ pe terasa unui local.

injs8Ceilalţi clienţi nu au îndrăznit să intervină de teamă că agresorul dezlănțuit se va răzbuna şi pe ei.

Victima susţine că individul îi transmitea adesea ameninţări tot mai dure, fără să spună clar şi de ce era atât de supărat.

Reporter: “Din ce cauză v-au reţinut poliţiştii?”

Laurenţiu Robert Nelepcu: “Că îmi place la poliţie.”

Reporter: “L-aţi bătut într-adevăr?”

injs2Laurenţiu Robert Nelepcu: “Să nu te bat şi pe tine.”

Reporter: “Din ce cauză l-aţi înjunghiat?” 

Laurenţiu Robert Nelepcu: “Că am vrut şi că am putut.”

injs5Suspectul este cercetat în mai multe dosare penale pentru violare de domiciliu, ameninţare, distrugere şi lovire. De această dată, spun poliţiştii, l-a înjunghiat pe un tânăr de 26 de ani, într-un bar din Săbieşti.

injs6Victimă: “Au venit două maşini şi au început să mă bată. Acum un an l-a tăiat şi pe vărul meu şi a zis că o să ne taie pe toţi, nu ştiu ce are cu noi.”

Victima are doi copii mici şi soţia este însărcinată. De spaimă, când a auzit ce s-a întâmplat, i s-a făcut rău.

injsPartenera victimei: “Trebuia să vină soţul meu să mă ia de la maxi-taxi şi l-am sunat şi a zis, uite, m-a tăiat cineva, nu pot să mai vin. A venit socrul meu de m-a luat.”

Tatăl victimei povesteşte că a obţinut un ordin de protecţie împotriva scandalagiului, dar acesta a continuat să îi ameninţe.

injs7Tatăl victimei: “Când trece pe drum, că ne taie, că ne omoară, foarte periculos.”

Cei care se aflau în local susţin că nu au intervenit în scandal de teamă că ar putea fi şi ei loviţi. Individul a fost reţinut acum, pentru 24 de ore.

injs3Avocatul suspectului: ”În faza de urmărire de la poliţie s-a prevalat de dreptul de a nu da nicio declaraţie. Este acuzat de loviri şi alte violențe.”

injs4Scandalagiul a fost arestat preventiv.

sursa – Pro TV

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]