SCANDAL! “Mi-au dat cu furca, cu pumnul, altul cu toporul! Ţipam că muream!”VEZI VIDEO! | TargovisteNEWS

SCANDAL! “Mi-au dat cu furca, cu pumnul, altul cu toporul! Ţipam că muream!”VEZI VIDEO!

Scandal sangeros, noaptea trecuta, intre patru veri din Targoviste! Dupa ce s-au cinstit bine, cei patru s-au luat la harta. De la pumni si palme, au ajuns la sticle sparte in cap, iar unul dintre ei, de 18 ani, a fost lovit cu toporul in moalele capului.

In stare grava, tanarul a fost dus de urgenta la spital, unde a primit ingrijiri medicale.”Am baut cu ei, l-au batut pe un tovaras, apoi dupa ce am iesit afara au inceput sa ma loveasca pe mine. Mi-au dat cu furca, cu pumnul, altul cu toporul! Tipam ca muream, n-am mai stiut de mine”, le-a declarat reporterilor sock.ro victima de 18 ani. Rudele celor acuzati se jura insa ca suspectii n-au nicio vina, ba din contra victima ar fi fost de vina pentru ca ar fi intrat peste verii lui in casa. Scandalul a pornit de la niste certuri mai vechi. Criminalistii au strans probe de la fata locului, iar suspectii au fost audiati. In functie de numarul de zile ingrijiri medicale ale victimei, urmeaza ca suspectii sa fie trasi la raspundere.

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]