Scandal, noaptea trecută, în cartierul Prepeleac, în Târgovişte! Un bărbat a fost înjunghiat | TargovisteNEWS

Scandal, noaptea trecută, în cartierul Prepeleac, în Târgovişte! Un bărbat a fost înjunghiat

lung3În cursul nopții de 13 spre 14 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați despre producerea unui scandal.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, pe fondul consumului de alcool, 4 bărbați s-au agresat reciproc. Unul dintre aceștia a fost lovit cu un obiect tăietor-ascuțit, fiind transport la spital pentru îngrijiri medicale.

Totodată, un alt bărbat implicat în conflict a fost condus la spital pentru investigații medicale, însă leziunile suferite nu au necesitat internarea.

În urma audierii părților, niciuna dintre acestea nu a dorit să formuleze plângere penală pentru comiterea vreunei infracțiuni, motivând că sunt rude.

În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

Life-Style

Ce plan de acţiune are în vedere DGASPC Dâmboviţa

COMUNICAT DE PRESĂ La sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița (DGASPC Dâmbovița), s-a desfășurat o întâlnire de lucru cu furnizorii publici și privați care activează în domeniul asistenței sociale. Subiectul principal al întâlnirii a fost consultarea, în vederea elaborarării planului de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului [...]