26 aprilie 2024
„România după 100 de ani”, eveniment PNL Dâmboviţa. “În urmă cu 100 de ani, oamenii politici îşi vindeau averile să ajute ţara, astăzi e la fel, numai că în sens invers”

„România după 100 de ani”, eveniment PNL Dâmboviţa. “În urmă cu 100 de ani, oamenii politici îşi vindeau averile să ajute ţara, astăzi e la fel, numai că în sens invers”

28238567_10211127336038848_432„România de astăzi este cu siguranţă o Românie cu un potenţial extraordinar, iar tinerii merită să participe la dezvoltarea ţării şi să beneficieze de asta.

Dacă noi nu eram astăzi în UE mi-e greu să spun pe unde era România şi mulţi dintre noi, sigur nu am fi fost aici. Pentru mine şi pentru nou toţi trebuie să fie o garanţie apartenenţa la UE, la NATO”, a declarat prof.dr. Iordan Gheorghe Bărbulescu, preşedintele Senatului Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti.

„Din păcate eu nu am avut parte de sfaturi bune de la politicienii care m-au făcut să roşesc. Mi s-a cerut să mint. Am refuzat. Răspunsul primit a fost ,«nu vei fi niciodată un om politic adevărat.

În poziţia de preşedinte uită de verticalitate, onestitate, cuvânt dat. Uită-le!».

Ambele sfaturi veneau de la doi parlamentari. Îi sfătuiesc pe tinerii liberali să nu ţină cont de astfel de sfaturi… Să fie verticali, oneşti, să-şi respecte cuvântul dat, să-şi privească în ochi partenerii de dialog, să strângă mâna cu tărie, să-şi respecte înaintaşii, istoria.

Ne mai întrebăm de ce astăzi Parlamentul este cea mai huiduită instituţie cu o cotă de încredere scăzută. Este simplu. Pentru că în Parlament ajung oameni lipsiţi de valori morale.

Dacă în urmă cu 100 de ani oamenii politici îşi vindeau averile să ajute ţara, astăzi e la fel, numai că în sens invers”, a precizat preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial