27 aprilie 2024

Respectul pentru un polițist dur! Dar adevărat!

www.mariusbuga.ro_images_antofie“CU STIMA SI RESPECT, DOMNULUI COMISAR SEF ANTOFIE ADRIAN !

Era prin 2007 cand am aflat ca vom avea un nou sef. Despre comisarul sef Antofie se spunea ca este un sef dur, eu unul nu-l cunoscusem personal.

La prima sedinta de lucru aveam sa constat ca in spatele aparentelor se ascunde un adevarat politist, un profesionist dornic sa faca performanta.

M-a criticat de cateva ori si avea dreptate , neglijam uneori partea de scriptologie a meserei de politist.

Ce am apreciat intotdeauna la dansul a fost receptivitatea si implicarea directa in solutionarea problemelor pe care i le aduceam la cunostinta legate de informatiile pe care le aveam. La foarte putini sefi am intalnit aceasta trasatura, si la si mai putini, implicarea directa in stabilirea modalitatilor de actiune.

Stiam ca nu mananca toata ziua si de multe ori cand ma duceam in biroul dansului aveam la mine cateva dulciuri pe care i le ofeream in timp ce discutam despre modul in care intentionam sa actionez in documentarea unor activitati infractionale ale grupurilor infractionale din Doicesti.
Zambind, imi spunea ca din cauza mea s-a ingrasat si ca uneori a pierdut noptile ajutandu-ma efectiv sa documentez activitatile infractionale ale suspectilor in diferite spete.

In politia damboviteana au mai ramas cativa profesionisti iar pe locurile fruntase este desigur si dansul in ciuda rautatilor celor care nu-l cunosc cu adevarat si care fug ca “dracu de tamaie” din calea lui.

Nu poti sa spui despe cineva ca este dur sau rau cand de fapt tu esti cel care nu te ridici la nivelul de performanta care ti se impune de profesie.

Eu unul am onoarea sa-i multumesc cu respect pentru ajutorul acordat in activitate, sa-i urez putere de munca si sanatate, sper sa-l vizitez in curand sa-i spun personal aceste lucruri si sa vad daca a mai slabit fara dulciurile pe care le imparteam”.

Dorel Dumitru

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial