26 aprilie 2024

Pucioasa – Ce transporta acest bărbat în portbagaj! Nu se gândea să-l oprească poliția

www.mariusbuga.ro_images_politieTransportul produselor de origine animală, în atenţia poliţiştilor dâmboviţeni

 

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au organizat pe raza localităţii, o acţiune pentru combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul transportului de produse de origine animală.

 

În cadrul acţiunii, poliţiştii au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de numitul B.A., de 23 de ani, din Şotânga.

 

S-a procedat la controlul habitaclului autoturismului, ocazie cu care poliţiştii au descoperit, în portbagaj, cantitatea de 180 de kilograme de carne, provenită de la o bovină, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente justificative de provenienţă.

 

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea prevederilor HG 984/2005 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, cu amendă în valoare de 1500 de lei.

 

Acţiunea a beneficiat şi de sprijinul reprezentanţilor Direcţiei Sanitar-Veterinare şi Pentru Siguranţa Alimentelor Dâmboviţa, care au dispus confiscarea întregii cantităţi de carne.

 

Se continuă verificările în vederea stabilirii cu exactitate a provenienţei produselor de origine animală descoperite.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial