27 aprilie 2024

Prisăcaru a demisionat de la vârful PNL Târgoviște!

prisacaru„În urma rezultatelor obţinute la alegerile locale din luna iunie mi se pare un gest de normalitate să mă retrag din fruntea PNL Târgovişte. Voi rămâne fidel principiilor de dreapta, voi rămâne în continuare să mă lupt pentru interesele târgovi ştenilor.

Nu mi-a reproşat nimeni nimic, este un gest normal, aşa se procedează în politica mare, când pierzi trebuie să laşi locul liber, poate altcineva reuşeşte mai mult decât ai reuşit tu. De ce acum şi nu mai devreme?! Am aşteptat să vină noul preşedinte, trebuia să dau cuiva un raport de analiză cu tot ce s-a întâmplat, iar după ce a avut loc treaba aceasta am luat şi decizia de a mă retrage din fruntea PNL Târgovişte.

Cu domnul Preda mă înţeleg foarte bine, avem o relaţie corectă, suntem colegi vechi, provenim amândoi din fostul PD. Nu ştiu cine va asigura în momentul acesta interimatul la PNL Târgovişte, eu am renunţat la preşedinţie, mai departe este treaba Biroului Judeţean să numească interimar sau să pună un alt preşedinte.

Chiar dacă nu mai sunt preşedinte al PNL Târgovişte, fac parte din Biroul Politic Judeţean şi sunt primvicepre- şedinte al partidului la nivel judeţean”, a declarat Ciprian Prisăcaru.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial