Primarul din Ciocăneşti, șantajat de un localnic. „Cum să spună că fac videochat?!” | TargovisteNEWS

Primarul din Ciocăneşti, șantajat de un localnic. „Cum să spună că fac videochat?!”

ciocp4Şantaj în primăria din comuna Ciocăneşti. Primarul a cerut ajutorul poliţiştilor, disperat ca un localnic îi cere bani.

Individul susţinea că ar avea nişte înregistrări video compromiţătoare cu edilul şi pentru a nu le face publice i-a cerut o sumă mare de bani.

ciocp7Suspectul în vârstă de 52 de ani, locuieşte în comună Ciocăneşti. Primarul de aici povesteşte că în ultimii ani bărbatul i-ar fi adresat injurii şi ameninţări.

ciocpMarin Păun, primarul comunei Ciocăneşti: „De aproximativ 3 ani, 3 ani şi jumătate, m-a defăimat pe mine, familia, copiii, ca eu aş face lucruri necurate în instituţie, videochat în birou, eu nu umblu nici la curea, cum să spuneţi despre mine că fac videochat.”

ciocp3Apropiaţii primarului susţin că nimic nu este adevărat şi mai mult de atât, Individul i-ar fi cerut nu mai puţin de 32 de mii de lei edilului pentru a nu publica filmuleţe care l-ar putea pune în ipostaze jenante în fața alegătorilor.

ciocp2Mădălina Stoica, secretara primarului: „Nu este adevărat, domnul primar niciodată nu s-a dezbrăcat, nu a avut o purtare indecentă.”

ciocp5Dumitru Dincă, viceprimarul comunei Ciocăneşti: „Inclusiv şi eu am fost ţinta multor jigniri, atacuri la persoana. Această presiune mizerabilă şi şantaj ca să scoatem nişte bani.”

ciocp1Miercuri seara, poliţiştii au organizat un flagrant şi l-au prins pe suspect cu suma de 3.000 de lei asupra lui, o parte din banii pe care i-a cerut primarului.

ciocp6Marius Buga, Pro TV: „Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, este cercetat penal pentru şantaj, iar dacă va fi găsit vinovat risca să îşi petreacă următorii 7 ani în spatele gratiilor.”

sursa – Pro TV

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]