Primăria Târgovişte vrea parc pe terenul UM de la gară! | TargovisteNEWS

Primăria Târgovişte vrea parc pe terenul UM de la gară!

stan-vice“Parcul de la UM Gară este un proiect care a fost realizat de CJD pe un teren care a aparţinut iniţial judeţului. Terenul a fost dat către municipiul Târgovişte pentru că la nivelul CJD nu există axă de finanţare care să fie accesată de CJD.

Noi, ca municipiu reşedinţă de judeţ, avem posibilitatea să accesăm fonduri europene pe Axa 4. Este un proiect interesant care vizează realizarea unui parc modern în această locaţie, a fostei unităţi militare de la Gară. Cred că este vorba despre un teren de 1,6 ha, pe care se va amenaja un parc cu o bibliotecă în aer liber, cu amfiteatru, cu un sistem de iluminat public modern, cu un skate-park şi multe alte facilităţi.

Este vorba despre cel mai modern parc care va fi construit la nivelul municipiului Târgovişte. Deocamdată Axa 4 nu este deschisă, dar proiectul se află în faza de a putea fi depus”, a declarat recent primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

Life-Style

VIDEO! N-ai mai văzut aşa ceva! Puştiul care a uimit juraţii de la Românii au talent!

Pustiul de 13 ani a socat juratii si publicul cu miscarile sale. Poate face ce vrea cu corpul sau, iar acest talent de “omul paianjen” l-a facut sa primeasca 4 de DA! Mihaela Radulescu:”Doamne, Gabi, esti copilul de caucic. Esti cea mai flexibila forma de viata pe care am vazut-o aici, pe scena. Acesta este [...]