Primăria Târgovişte vrea parc pe terenul UM de la gară! | TargovisteNEWS

Primăria Târgovişte vrea parc pe terenul UM de la gară!

stan-vice“Parcul de la UM Gară este un proiect care a fost realizat de CJD pe un teren care a aparţinut iniţial judeţului. Terenul a fost dat către municipiul Târgovişte pentru că la nivelul CJD nu există axă de finanţare care să fie accesată de CJD.

Noi, ca municipiu reşedinţă de judeţ, avem posibilitatea să accesăm fonduri europene pe Axa 4. Este un proiect interesant care vizează realizarea unui parc modern în această locaţie, a fostei unităţi militare de la Gară. Cred că este vorba despre un teren de 1,6 ha, pe care se va amenaja un parc cu o bibliotecă în aer liber, cu amfiteatru, cu un sistem de iluminat public modern, cu un skate-park şi multe alte facilităţi.

Este vorba despre cel mai modern parc care va fi construit la nivelul municipiului Târgovişte. Deocamdată Axa 4 nu este deschisă, dar proiectul se află în faza de a putea fi depus”, a declarat recent primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]