Primăria Târgovişte vrea parc pe terenul UM de la gară! | TargovisteNEWS

Primăria Târgovişte vrea parc pe terenul UM de la gară!

stan-vice“Parcul de la UM Gară este un proiect care a fost realizat de CJD pe un teren care a aparţinut iniţial judeţului. Terenul a fost dat către municipiul Târgovişte pentru că la nivelul CJD nu există axă de finanţare care să fie accesată de CJD.

Noi, ca municipiu reşedinţă de judeţ, avem posibilitatea să accesăm fonduri europene pe Axa 4. Este un proiect interesant care vizează realizarea unui parc modern în această locaţie, a fostei unităţi militare de la Gară. Cred că este vorba despre un teren de 1,6 ha, pe care se va amenaja un parc cu o bibliotecă în aer liber, cu amfiteatru, cu un sistem de iluminat public modern, cu un skate-park şi multe alte facilităţi.

Este vorba despre cel mai modern parc care va fi construit la nivelul municipiului Târgovişte. Deocamdată Axa 4 nu este deschisă, dar proiectul se află în faza de a putea fi depus”, a declarat recent primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]