Petreşti – Visul a şapte familii s-a împlinit! | TargovisteNEWS

Petreşti – Visul a şapte familii s-a împlinit!

petrestiŞapte tinere familii din comuna Petreşti îşi vor începe viaţa cu dreptul, după ce au primit, din partea Primăriei, câte 1000 de metri pătraţi de teren pentru a-şi construi case.

Legea dă posibilitatea administraţiilor locale ca, în măsura în care deţin teren, să-l pună la dispoziţia tinerilor, în vederea construirii de locuinţe. Plecând de la această reglementare, primarul comunei Petreşti, Daniel Lucian Andrei, anunţa, încă de anul trecut, că aşteaptă cereri. Iată că ieri visul a prins contur, iar cele şapte familii pot demara construcţiile.

Datorită investiţiilor din ultimii ani, comuna Petreşti este atractivă pentru tineri, care pot să-şi asigure aici tot confortul. Prin iniţiativa de a acorda gratuit teren de casă, primăria încurajează familiile aflate la început de drum să rămână acasă.

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]