Petreşti – Visul a şapte familii s-a împlinit! | TargovisteNEWS

Petreşti – Visul a şapte familii s-a împlinit!

petrestiŞapte tinere familii din comuna Petreşti îşi vor începe viaţa cu dreptul, după ce au primit, din partea Primăriei, câte 1000 de metri pătraţi de teren pentru a-şi construi case.

Legea dă posibilitatea administraţiilor locale ca, în măsura în care deţin teren, să-l pună la dispoziţia tinerilor, în vederea construirii de locuinţe. Plecând de la această reglementare, primarul comunei Petreşti, Daniel Lucian Andrei, anunţa, încă de anul trecut, că aşteaptă cereri. Iată că ieri visul a prins contur, iar cele şapte familii pot demara construcţiile.

Datorită investiţiilor din ultimii ani, comuna Petreşti este atractivă pentru tineri, care pot să-şi asigure aici tot confortul. Prin iniţiativa de a acorda gratuit teren de casă, primăria încurajează familiile aflate la început de drum să rămână acasă.

Life-Style

“Ştefeta veteranilor” este la Târgovişte

COMUNICAT ŞTAFETA VETERANILOR – 17 octombrie 2018 Invictus România este un proiect de educaţie prin care ne arătăm respectul faţă de eroii de ieri şi de azi ai României. ,,Ştefeta veteranilor” ediţia V, organizată de Asociaţia voluntarilor INVICTUS este dedicată Centenarului Marii Uniri şi Zilei Armatei României. Miercuri, 17.10.2018 ,,Ştefeta veteranilor”, a trecut şi prin oraşul [...]