26 aprilie 2024

Pericol pe DN 71! Ce au aflat poliţiştii despre un tânăr care şofa un buldoexcavator!

accp5Infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, cercetate de poliţiştii rutieri

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe DN 71, în localitate Cuza Vodă un buldoexcavator condus de un tânăr de 24 de ani, din Corbii Mari.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au descoperit că tânărul nu poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte utilajul condus.

De asemenea, s-a stabilit că autovehiculul i-a fost încredinţat pentru a fi condus pe drumul public, de către proprietar, un bărbat de 41 ani, din Bucureşti, care cunoştea faptul că cel în cauză nu posedă permis de conducere corespunzător.

Pe numele celor doi, au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv” şi „încredinţarea de către o persoană a unui autovehicul, pentru conducerea pe drumurile publice, altei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial