Percheziţii la Răcari! Poliţiştii au dat peste droguri şi… căprioare | TargovisteNEWS

Percheziţii la Răcari! Poliţiştii au dat peste droguri şi… căprioare

droguriCERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI ȘI BRACONAJ

În urma a 3 percheziții efectuate în Dâmbovița au fost ridicate 388 de comprimate de ecstasy. De asemenea, au fost descoperite o armă de vânătoare deținută ilegal, două cuțite de vânătoare, un porc mistreț, un fazan, trei căprioare și patru câini din rasa ogar.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și procurorii D.I.I.C.O.T.-Biroul Teritorial Dâmbovița au documentat, la data de 16 iunie a.c., activitatea infracțională a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 34 de ani, din județ, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, braconaj cinegetic și trafic de droguri de mare risc.

Cei trei au fost reținuți, iar față de doi dintre aceștia a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, respectiv cea a arestării preventive pentru 30 de zile.

caprDe asemenea, luni, 15 iunie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Dâmbovița au efectuat trei percheziții la domiciliile celor în cauză, unde au fost descoperite și ridicate 388 de comprimate ecstasy, o armă de vânătoare deținută ilegal, 36 de kilograme de carne, două cuțite de vânătoare, un far cu acumulator, un porc mistreț, un fazan, trei căprioare și patru câini din rasa ogar.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița.

 

 

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]