Percheziţii în casa unui dâmboviţean care ascundea o armă letală | TargovisteNEWS

Percheziţii în casa unui dâmboviţean care ascundea o armă letală

pistolBănuit de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, reținut de polițiști

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sprijiniți de efective de la Postul de Poliție Vulcana Pandele, au descins la domiciliul unui bărbat din localitate, bănuit de încălcarea prevederilor legale privind regimul armelor și al munițiilor.

În urma percheziției domiciliare, polițiștii au ridicat în vederea indisponibilizării o armă letală, un încărcător, un toc special, de tip ham și un cartuș cu glonț în încărcător.

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul nu este deținător legal de arme.

Polițiștii au procedat la reținerea bărbatului, pentru 24 de ore. La activități au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița.

 

 

 

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]