Patroni din Dâmboviţa, cercetaţi pentru dispariţia unui tir cu televizoare de 200 de mii de euro | TargovisteNEWS

Patroni din Dâmboviţa, cercetaţi pentru dispariţia unui tir cu televizoare de 200 de mii de euro

tirAdministratorii unei societăţi de transport, din Crângurile, judeţul Dâmboviţa, sunt cercetaţi de poliţişti într-un dosar de înşelăciune.

Cei doi sunt bănuiţi că sunt implicaţi în dispariţia unui tir încărcat cu sute de televizoare, de aproape 200 de mii de euro.

O firmă de expediţii din Argeş a luat legătura cu societatea din Dâmboviţa pentru transportul televizoarelor inteligente.

Marfa a fost ridicată din Bucureşti şi urma să fie dusă în Franţa. Numai că nu a mai ajuns la destinaţie.

Când au realizat că au fost înselaţi, cei din Argeş au reclamat totul la poliţie.

Investigatorii au percheziţionat locuinţa celor doi administratori din Crângurile, soţ şi soţie, de unde au ridicat mai multe bunuri şi documente.

Bărbatul şi femeia sunt cercetaţi sub control judiciar.

Între timp, pe reţele de socializare a fost distribuită o fotografie cu tirul dispărut.

Teoretic, se oferă o recompensă de 50 de mii de euro pentru orice informaţie care duce la găsirea acestuia.

“Camionul care a încărcat şi a dispărut cu marfă de la Bucureşti este o SCANIA gri cabina mică, serie şasiu XLEG4X20005251399 cu vagon SCHWARZMULLER ,serie şasiu VAVSAP3386H230740 şi au nr de înmatriculare: DB 42 FAB / DB 12 BSA, aparţînînd firmei DENISA FULL HOUSE cu sediul în loc. Crângurile-Dâmboviţa. Marfă încarcă:TELEVIZOARE COLOR POLAROID. Rugăm membrii bursei şi pe oricine care poate da detalii despre maşină sau marfă, sau văd maşină parcată, abandonată, vândută pe undeva să ne anunţe urgent. Mulţumesc”.

Life-Style

Victimele violenţei în familie primesc găzduire şi consiliere, la Târgovişte

TE RUGĂM SA TE GÂNDEȘTI MĂCAR O CLIPĂ LA VIAȚA TA! NIMIC NU POATE JUSTIFICA VIOLENȚA DOMESTICĂ. MERIȚI LINIȘTE, RESPECT ȘI DRAGOSTE! TE POTI CONSIDERA VICTIMĂ A VIOLENȚEI DOMESTICE, DACĂ: ⦁ negi faptul că ești agresată de către actualul sau fostul iubit/partener/soț sau de către o altă rudă, ⦁ simți că ți-ai pierdut încrederea în [...]