Parcare din micro 3, în plin proces de modernizare | TargovisteNEWS

Parcare din micro 3, în plin proces de modernizare

Webp.net-resizeimage (1)“Inca o parcare din microraionul nr. 3, cea din zona blocurilor nr. 11 si 12, se afla in plin proces de modernizare, iar aproximativ 200 de locuri noi de parcare vor fi oferite locuitorilor din zona.
In afara asfaltarii, lucrarile implica modernizarea iluminatului public, amenajarea trotuarelor, inlocuirea caminelor de canalizare si refacerea canalizarii pluviale.
De la inceputul acestui an, in microraionul nr. 3 au fost reabilitate toate parcarile din spatele blocurilor C, parcarea aferenta blocurilor D01, D02, 13 si 14, cea din zona blocurilor nr. 16, 17 si 19, in plus modernizandu-se si un loc de joaca.
Interventiile administratiei publice targovistene vor continua, vizate fiind in etapa urmatoare microraioanele nr. 2, 4 si 9″, a anuntat primarul Cristian Stan.

Life-Style

Regulile de călătorie cu avionul se schimbă din iunie. Măsuri pentru pasageri și personal

Agenția Europeană de Siguranță în Aviație a emis un ghid pe baza căruia fiecare aeroport şi linie aeriană vor impune măsuri pentru pasageri și personal. Dacă un pasager are febră de peste 38 de grade, îi este luată din nou temperatura, apoi este consultat de un medic, eventual, chiar pe aeroport. Aeroporturile sunt încă goale, [...]