26 aprilie 2024
Panică la Tărtăşeşti! Pericol uriaş de explozie după scurgeri masive de gaz

Panică la Tărtăşeşti! Pericol uriaş de explozie după scurgeri masive de gaz

gazztA fost panică zeci de minute, la Tărtăşeşti, în județul Dâmbovița, după ce o mașină scăpată de sub control a lovit un contor și a provocat scurgeri masive de gaz!

Locatarii caselor din apropiere s-au speriat atât de tare încât au fugit prin grădini, de teama unei explozii. Oamenii susțin că a durat mai bine de o jumătate de oră până când au sosit echipele companiei de gaze și au oprit scurgerile.

gazt0Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 71, intre Târgovişte şi Bucureşti, aproape de ieşirea din comuna Tărtăşeşti. Martorii susţin că şoferul ar fi venit cu viteză, nu a mai reuşit să controleze volanul, a rupt un stâlp de electricitate şi s-a oprit într-un contor de gaze pe care l-a distrus. În scurt timp, gazul s-a împrăştiat rapid, spre disperarea celor prezenţi care au sunat încontinuu după ajutor.

gazt3Localnică: “Am fugit în grădina că am crezut că sare casa în aer de la gaze!”

Proprietarii contorului distrus povestesc că erau plecaţi de acasă când s-a petrecut accidentul. Au fost sunaţi de fiul lor să se întoarcă repede, pentru că era pericol de explozie.

gazt1Proprietara contorului distrus: “Explozie, asta e singurul pericol de care ne-am speriat! A avut viteză, altfel nu se explică să rupă stâlpul, să îl mute cu un metru în faţă, să treacă peste nişte cărămizi şi să ajungă în gard”.

Locatarii susţin că a durat peste 30 de minute până când reprezentanţii companiei care furnizează gazul au trimis o echipă la faţa locului.

gazt2Proprietarul contorului distrus: ”În cât timp au venit echipele de intervenţie? Peste jumătate de oră, gazele. Pompierii erau pregătiţi cu furtunul dacă se întâmpla ceva”.

Şoferul este cercetat pentru distrugere. Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească exact cum s-a produs accidentul.

 

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial