Oficliali de la Ministerul Economiei, vizită în parcurile industriale din județul Dâmbovița | TargovisteNEWS

Oficliali de la Ministerul Economiei, vizită în parcurile industriale din județul Dâmbovița

dsc_0005COMUNICAT DE PRESĂ

Reprezentanți ai Ministerului Economiei, vizită în județul Dâmbovița

Astăzi, 12 iulie 2018, Ion Radu, secretar de stat în Ministerul Economiei, însoțit de doi reprezentanți din cadrul instituției, efectuează o vizită oficială în județul Dâmbovița, prilej cu care, în urmă cu puțin timp, a fost întâmpinat la sediul Consiliului Județean Dâmbovița de către președintele Daniel Comănescu, vicepreședinții Luciana Cristea și Alin Manole, senatorul Adrian Țuțuianu – vicepreședinte al Senatului României, prefectul județului Dâmbovița – Antonel Jîjîie, parlamentarii Oana Vlăducă, Claudia Gilia și Corneliu Ștefan, dar și de primarul municipiului Moreni, Dinu Constantin.

În cadrul unei scurte întrevederi, reprezentanților Ministerului Economiei le-au fost prezentate principalele problematici cu care se confruntă județul Dâmbovița în ceea ce privește, în principal, industria de apărare, dar și alte chestiuni specifice competenței ministerului în cauză, precum este cazul SC Carbonifera Șotânga.

În vederea identificării unor soluții pentru problemele prezentate, programul reprezentanților Ministerului Economiei în județ continuă cu deplasări la diferite puncte de interes, respectiv: Uzina Mecanică Dragomirești, primăria Șotânga, SC Carbonifera – Mina Șotânga, Uzina Mecanică Mija, Parcul Industrial și Centrul de Afaceri de la Mija, SC Automecanica Moreni, Parcul Industrial Moreni.

 

 

 

 

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

 

Life-Style

Dâmboviţa – Aproape 3500 de maşini verificate erau “bombe” pe patru roţi

COMUNICAT DE PRESĂ DÂMBOVIȚA Aproape 3500 de vehicule verificate tehnic în trafic de inspectorii RAR, în anul 2018, prezentau pericol iminent de accidente. Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara.În urma controalelor s-a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme. Cele mai [...]